Збірна України в товариському матчі зіграла внічию із Бахрейном - рахунок 1:1

Збірна України в товариському матчі зіграла внічию із Бахрейном - рахунок 1:1
Збірна України з футболу внічию зіграла свій перший товариський поєдинок у межах підготовки до чемпіонату Європи - Євро-2020.

У Харкові збірна України грала проти Бахрейну експериментальним складом. Більшість футболістів, які виступають у іноземних чемпіонатах, приєднаються до збірної 24 травня, коли закінчиться клубний сезон. 

Україна - Бахрейн - 1:1, учетверте поспіль матч за участю жовто-синіх закінчився саме із таким рахунком.

На 75-й хвилині на виході помилився голкіпер "синьо-жовтих" Анатолій Трубін, який збив нападника суперника, пенальті реалізував Саїд. Проте на 91-й хвилині Довбик ефектно відбив, а Віктор Циганков замкнув передачу й врятував для "синьо-жовтих" нічию - 1:1.

Зокрема головний тренер збірної України в інтерв'ю програмі "Великий футбол", а також на пресконференції після матчу прокоментував результат своєї команди у першому товариському матчі. При цьому Шевченко зауважив, що головною метою для нього було переглянути, у якому фізичному стані перебувають футболісти.

Знову нічия. Я вважаю, що команда знову створила достатньо моментів для того, щоб ми спокійно вигравали цю гру. Для нас була трохи показова ця гра, тому що хлопці грали під великим навантаженням. Коли ноги не свіжі, десь не вистачало холоднокровності в реалізації, - зазначив тренер.

Головний тренер також наголосив, що у наступних матчах йому неважливий результат, а лише фізична форма футболістів й структурна гра команди. При цьому він заявив, що у в майбутніх товариських матчах "будуть і експерименти, і зміна позицій, і будемо давати шанси футболістам. Для нас найголовніше, щоб гравці були готовими".

Цей матч був показовий: знаю, хто з них готовий вже, а хто трохи позаду. Ще раз проглянемо інформацію по датчикам, поглянемо на їх відновлення, на швидкісну роботу. Сплануємо наступний етап, у нас буде практично мало тренувань і багато поєдинків. Будемо їх готувати до них, - додав Андрій Шевченко.

Читайте також
"Потрапити на чемпіонат світу - це моя мрія": Петраков прокоментував матч збірної (відео) "Потрапити на чемпіонат світу - це моя мрія": Петраков прокоментував матч збірної (відео)
Виконувач обов'язків головного тренера національної команди розповів про шанси на вихід на ЧС-2022.
Україна - Північна Ірландія 1:0: як пройшов товариський матч перед Євро-2020 Україна - Північна Ірландія 1:0: як пройшов товариський матч перед Євро-2020
Товариський футбольний поєдинок між Україною та Північною Ірландією відбувся вчора, 3 червня в рамках підготовки до Євро-2020.
Вільярреал вперше став переможцем Ліги Європи Вільярреал вперше став переможцем Ліги Європи
Вільярреал з рахунком 11:10 переміг Манчестер Юнайтед в серії пенальті і вперше у своїй історії виграв кубковий турнір "Лігу Європи".
Loading...
Load next