Україна - Боснія і Герцеговина: збірна зіграла внічию на матчі кваліфікації ЧС 2022 (відео)

Україна - Боснія і Герцеговина: збірна зіграла внічию на матчі кваліфікації ЧС 2022 (відео)
Вже на 15-й хвилині Андрій Ярмоленко відкрив рахунок, проте в другому таймі гості відновили рівновагу.

Збірна України з футболу втратила перемогу в матчі кваліфікації на чемпіонат світу 2022 року проти Боснії і Герцеговини, зігравши внічию 1:1. Першим мʼяч на 15-ій хвилині матчу забив українець Андрій Ярмоленко, однак на 77-ій хвилині Анель Ахмедходжич зрівняв рахунок.

Олександр Петраков навіть вніс зміни у лінії атаки, змінивши Данила Сікана, Андрія Ярмоленка та Віктора Циганкова. Однак, вибороти перемогу українцям все ж таки не вдалося - шоста нічия у відборі.

Це моя інтуїція. Я головний тренер. Я випустив Сікана. Це зробив я. Зробив помилку. Я думаю, якщо б Сікан забив, ви б все говорили, який молодець Петраков. А тепер бачите як... Якщо б вийшов Довбик і нічого не було, теж б мені розповідали... Головний тренер на те і головний, щоб він вирішував і ризикував. Я покладав надiю на Данила, думав він допоможе. У нього не вийшло. Це футбол, але я в нього вірю. Йому 20 років. У нього ще все попереду, - наголосив тренер Олександр Петраков.

У групі D лідирують чемпіони світу французи (12 очок після 6 ігор), друге місце зберегли українці (9 очок після 7 матчів), далі йдуть фіни (8 очок після 6 ігор) та боснійці (7 очок після 6 матчів). Казахстанці є аутсайдерами (3 бали в 7 матчах).

Фото: УАФ

Україна — Боснія і Герцеговина — 1:1 (1:0)

  • Голи: 1:0, Ярмоленко, 15; 1:1, Ахмедходжіч, 77
  • Україна: П'ятов — Кривцов, Забарний, Матвієнко — Тимчик, Шапаренко (Сидорчук, 72), Степаненко, Соболь — Ярмоленко (Зубков, 82), Яремчук (Сікан, 72), Циганков (Булеца, 82).
  • Боснія і Герцеговина: Шехич — Чівіч, Хаджікадуніч, Сеад Колашинаць — Ахмедходжіч, Гояк (Прціч, 58), Стеванович, Хаджіахметовіч — Наліч (Сарич, 58), Превляк, Джеко.

Зауважимо, що свій останній, восьмий матч на груповому етапі Україна проведе 16 листопада. Суперником команди Олександра Петракова буде знову ж таки збірна Боснії і Герцеговини.

Читайте також
Втратила перемогу: матч між збірнами України та Казахстану закінчився внічию (відео) Втратила перемогу: матч між збірнами України та Казахстану закінчився внічию (відео)
Збірна України провела першу гру під керівництвом нового наставника та головного тренера Олександра Петракова. Рахунок із командою Казахстану на другій хвилині відкрив 25-річний львів'янин Роман Яремчук.
Україна - Фінляндія: Петраков визначився із складом команди на матч кваліфікації до ЧС-2022 (відео) Україна - Фінляндія: Петраков визначився із складом команди на матч кваліфікації до ЧС-2022 (відео)
Наразі українська збірна посідає в групі 2-е місце, маючи однакову кількість очок з фінами. Лідирує в групі Франція. Збірній України залишилося зіграти ще три поєдинки, два з яких вона проведе у жовтні.
Україна – Англія: Шевченко визначився із заявкою на матч чвертьфіналу Євро-2020 Україна – Англія: Шевченко визначився із заявкою на матч чвертьфіналу Євро-2020
Олександр Зубков, який отримав травму на матчі із нідерландцями, хоч і готувався до матчу, але все ще не залікував ушкодження і все ж таки не зіграє під час матчу із командою Англії.
Loading...
Load next