"Челсі" виграв у "Манчестер Сіті" та став переможцем Ліги чемпіонів

"Челсі" виграв у "Манчестер Сіті" та став переможцем Ліги чемпіонів
Футбольний клуб “Челсі” переграв у фіналі “Манчестер Сіті” і вдруге в історії стали переможцями турніру Ліги чемпіонів.

"Челсі" обіграло "Манчестер Сіті" і стало переможцем Ліги чемпіонівсезону 2020-2021. Єдиний гол під кінець першої половини забив Кай Хаверц - 1:0.

Зазначимо, що утретє за трофей Ліги чемпіонів грали дві англійські команди: "Челсі" та "Манчестер Сіті". Для команди з Лондона - це був третій фінал в історії, для команди з Манчестера - перший.

"Манчестер Сіті" (Англія) - "Челсі" (Англія) 0:1. Гол: Хаверц, 42 хвилина.

Відомо також, що матч між клубами повинен був відбутися в Порту, хоча спершу його проведення планувалось у Стамбулі. Саме там мав відбутися фінал минулого сезону, але й тоді фінальну частину Ліги чемпіонів перенесли до Португалії (тільки тоді був Лісабон) через пандемію COVID-19. Цього року матч буди змушені перенесли зі Стамбулу через те, що Туреччина потрапила до “червоної зони” карантину.

Нагадаємо, що нещодавно “Вільярреал” з рахунком 11:10 переміг “Манчестер Юнайтед” в серії пенальті і вперше у своїй історії виграв кубковий турнір "Лігу Європи".

Читайте також
Українська тенісистка встановила персональний рекорд Українська тенісистка встановила персональний рекорд
Тенісистка здійснила ривок у рейтингу WTA.
Перемога України: матч з Північною Македонією завершився з рахунком 2:1 Перемога України: матч з Північною Македонією завершився з рахунком 2:1
Збірна України здобула першу перемогу на чемпіонаті Євро-2020. Матч зі збірною Північної Македонії закінчився з рахунком 2:1, на користь України.
Вільярреал вперше став переможцем Ліги Європи Вільярреал вперше став переможцем Ліги Європи
Вільярреал з рахунком 11:10 переміг Манчестер Юнайтед в серії пенальті і вперше у своїй історії виграв кубковий турнір "Лігу Європи".
Loading...
Load next