Шевченко оголосив остаточний склад збірної України на Євро-2020

Шевченко оголосив остаточний склад збірної України на Євро-2020
Головний тренер збірної України Андрій Шевченко офіційно оголосив склад національної команди, яка гратиме на цьогорічному Євро-2020.

Тренерський штаб збірної України на чолі з головним тренером Андрієм Шевченком оголосив остаточний склад команди на Євро-2020, зокрема він назвав імена 26 футболістів, які гратимуть на чемпіонаті Європи з футболу. 

Фінальна заявка була опублікована на офіційному сайті Української асоціації футболу. Також вже відомі номери, під якими гравці виступатимуть на Євро-2020.

Склад української збірної:

  • Воротарі: Георгій Бущан, Андрій Пятов, Анатолій Трубін.
  • Захисники: Едуард Соболь, Ілля Забарний, Віталій Миколенко, Олександр Караваєв, Олександр Тимчик, Денис Попов, Сергій Кривцов, Микола Матвієнко.
  • Півзахисники: Георгій Судаков, Тарас Степаненко, Марлос, Сергій Сидорчук, Микола Шапаренко, Віктор Циганков, Андрій Ярмоленко, Руслан Малиновський, Євген Макаренко, Олександр Зінченко, Роман Безус, Олександр Зубков.
  • Нападники: Роман Яремчук, Артем Бесєдін, Артем Довбик.

Зауважимо, що до фінального складу збірної України не потрапили п'ять гравців, які були на зборі: Андрій Лунін ("Реал"), Олександр Сирота, Богдан Леднєв (обидва - "Динамо"), Артем Бондаренко ("Маріуполь") та Богдан Михайличенко ("Андерлехт"). Раніше збірну також покинув Віктор Корнієнко ("Шахтар").

Нагадаємо, що минулого року турнір перенесли внаслідок початку світової COVID-пандемії, тому його було перенесено на 2021 рік. Так перший матч на Євро-2020 збірна України проведе проти Нідерландів у неділю, 13 червня. Зокрема сам ж турнір відбуватиметься з 12 червня до 12 липня.

Читайте також
Шевченко прокоментував заяву Росії щодо форми збірної України для Євро-2020 Шевченко прокоментував заяву Росії щодо форми збірної України для Євро-2020
Головний тренер національної збірної з футболу Андрій Шевченко прокоментував реакцію Росії на нову форму українських футболістів в якій вони гратимуть на Євро-2020.
Євро 2020: Суперкомп’ютер спрогнозував долю України на чемпіонаті Євро 2020: Суперкомп’ютер спрогнозував долю України на чемпіонаті
Суперкомп'ютер спрогнозував результати футбольного чемпіонату Європи та ймовірного переможця. Однак, на жаль, прогноз для України не є надто вдалим.
Роналду побив рекорд Шевченка на чемпіонатах Європи Роналду побив рекорд Шевченка на чемпіонатах Європи
Нападник збірної Португалії, Кріштіану Роналду став найстаршим гравцем, який забив два голи у фінальних турнірах Європейського чемпіонату з футболу.
Loading...
Load next