Україна - Північна Ірландія 1:0: як пройшов товариський матч перед Євро-2020

Україна - Північна Ірландія 1:0: як пройшов товариський матч перед Євро-2020
Товариський футбольний поєдинок між Україною та Північною Ірландією відбувся вчора, 3 червня в рамках підготовки до Євро-2020.

Підопічні тренера Андрія Шевченка та гравці української збірної у Дніпрі перемогли команду Північної Ірландії із рахунком 1:0. Єдиний та водночас переможний гол забив український футболіст Олександр Зубков, який приніс перемогу Україні на 10 хвилині.

Матч відбувся на "Дніпро-Арені" о 21:00 годині, 3 червня.

У другому таймі Україна могла забити ще декілька голів, однак хороші моменти не вдалось реалізувати Андрію Ярмоленко, Георгію Судакову та Артему Бєсєдіну. В кінці гри гол Бєсєдіна не був зарахований через офсайд.

Зокрема 7 червня українці в Харкові приймуть команду Кіпру, а вже 13 червня проведуть перший матч відкладеного на рік чемпіонату Європи "Євро-2020" проти збірної Нідерландів.

Нагадаємо, що нещодавно тренерський штаб збірної України на чолі з головним тренером Андрієм Шевченком оголосив остаточний склад команди на Євро-2020, зокрема він назвав імена 26 футболістів, які гратимуть на чемпіонаті Європи з футболу. Склад збірної України можна переглянути за посиланням ТУТ.

Читайте також
Підготовка до Євро-2020: збірна України у новій формі розгромила Кіпр із рахунком 4:0 Підготовка до Євро-2020: збірна України у новій формі розгромила Кіпр із рахунком 4:0
Збірна України з футболу здобула перемогу з рахунком 4:0 в останньому підготовчому матчі перед Євро-2020. Матч між Україною та Кіпром закінчився перемогою, на користь української збірної.
Жиру: були приголомшені пропущеним м'ячем від України Жиру: були приголомшені пропущеним м'ячем від України
24 березня збірна України провела матч кваліфікації чемпіонату світу-2022 проти Франції.
Збірна України в товариському матчі зіграла внічию із Бахрейном - рахунок 1:1 Збірна України в товариському матчі зіграла внічию із Бахрейном - рахунок 1:1
Збірна України з футболу внічию зіграла свій перший товариський поєдинок у межах підготовки до чемпіонату Європи - Євро-2020.
Loading...
Load next