Україна "не дозволить ображати національні символи": Кулеба відповів тим, хто "шипить" на нову форму збірної (відео)

Україна "не дозволить ображати національні символи": Кулеба відповів тим, хто "шипить" на нову форму збірної (відео)
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що йому дуже подобається нова форма збірної України до Чемпіонату Європи з футболу-2020.

"Україна не дозволить ображати свої національні символи", - заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, коментуючи критику щодо нової форми для національної збірної України в якій українські футболісти гратимуть на цьогорічному чемпіонаті Євро-2020. У своєму Twitter він зазначив, що нова форма йому дуже подобається.

Можу сказати одне: ми не дозволимо ображати наші національні символи. Слава Україні!, - зазначив міністр закордонних справ.

Нагадаємо, що російським політикам не сподобалося зображення Криму в складі України, яке зображене на новій формі української збірної до Євро-2020. Зокрема депутат Державної Думи Росії зробив відверту заяву щодо екіпірування України, у якому та гратиме на чемпіонаті Європи. Посадовець заявив, що "сподіваюся, що цю форму заборонять. Це вислів якоїсь політичної позиції, яка різниться з позицією нашої країни. Конфлікт закладено, використовуючи форму".

Однак, спілка європейських футбольних асоціацій (УЄФА) схвалила форму збірної України для виступу на Чемпіонаті Європи - Євро-2020, попри протести Російської Федерації та заяви про те, що у новій формі "закладений конфлікт".

Читайте також
"У ній закладено конфлікт": у Росії закликали заборонити форму збірної України для Євро-2020 (відео) "У ній закладено конфлікт": у Росії закликали заборонити форму збірної України для Євро-2020 (відео)
Російським політикам не сподобалося зображення Криму в складі України, яке зображене на новій формі української збірної до Євро-2020. Зокрема депутат Державної Думи Росії зробив відверту заяву щодо екіпірування України, у якому та гратиме на чемпіонаті Європи.
УЄФА схвалила форму збірної України з футболу для Євро-2020 (фото) УЄФА схвалила форму збірної України з футболу для Євро-2020 (фото)
Спілка європейських футбольних асоціацій (УЄФА) схвалила форму збірної України для виступу на Чемпіонаті Європи - Євро-2020, попри протести Російської Федерації та заяви про те, що у новій формі "закладений конфлікт".
Шевченко прокоментував заяву Росії щодо форми збірної України для Євро-2020 Шевченко прокоментував заяву Росії щодо форми збірної України для Євро-2020
Головний тренер національної збірної з футболу Андрій Шевченко прокоментував реакцію Росії на нову форму українських футболістів в якій вони гратимуть на Євро-2020.
Loading...
Load next