Жодного виконавця із РФ: збірна України видалила із плейлиста пісні "забороненого" Моргенштерна

Жодного виконавця із РФ: збірна України видалила із плейлиста пісні "забороненого" Моргенштерна
Збірна України з футболу подала свій плейлист з пісень, які слухають у команді. Однак виявилось, що у ньому також присутні пісні російських виконавців. Плейлист повністю замінили, тепер у ньому 50 англомовних пісень.

Збірна України з футболу оновила пісенний плейлист, який "жовто-сині" слухатимуть під час Євро-2020 повідомляє –  "UA Футбол".

УЄФА, організовуючи черговий чемпіонат Європи, крім офіційного гімну на цей раз запропонували гравцям команд-учасниць сформувати плейлисти своїх країн для створення святкової атмосфери і кращої комунікації з фанатами, - йдеться у повідомленні.

Однак, згодом з'ясувалось, що плейлист української збірної майже на третину складається із російськомовних пісень та виконавців. Особливою "зіркою" минулого плейлиста став російський репер Morgenshtern - у плейлисті було аж 3 його пісні.

Вибір пісень та відповідний плейлист  був складений попри те, що виконавець внесений у "чорний список" осіб, що загрожують національній безпеці України.

Сам репер Morgenshtern учора на своїй сторінці в Instagram опублікував історію в якій похизувався, що Україна внесла його рекламний трек у свій плейлист. Ймовірно, виконавець на той час не знав, що його пісні вже видалили зі списку.

Зауважимо, що у минулому плейлисті збірної була лише одна україномовна пісня – "Їхали козаки" гурту Тінь Сонця.

Оновлені плейлисти національних команд на Євро-2020 доступні на Spotify. 

Читайте також
"У ній закладено конфлікт": у Росії закликали заборонити форму збірної України для Євро-2020 (відео) "У ній закладено конфлікт": у Росії закликали заборонити форму збірної України для Євро-2020 (відео)
Російським політикам не сподобалося зображення Криму в складі України, яке зображене на новій формі української збірної до Євро-2020. Зокрема депутат Державної Думи Росії зробив відверту заяву щодо екіпірування України, у якому та гратиме на чемпіонаті Європи.
УЄФА схвалила форму збірної України з футболу для Євро-2020 (фото) УЄФА схвалила форму збірної України з футболу для Євро-2020 (фото)
Спілка європейських футбольних асоціацій (УЄФА) схвалила форму збірної України для виступу на Чемпіонаті Європи - Євро-2020, попри протести Російської Федерації та заяви про те, що у новій формі "закладений конфлікт".
Підготовка до Євро-2020: збірна України у новій формі розгромила Кіпр із рахунком 4:0 Підготовка до Євро-2020: збірна України у новій формі розгромила Кіпр із рахунком 4:0
Збірна України з футболу здобула перемогу з рахунком 4:0 в останньому підготовчому матчі перед Євро-2020. Матч між Україною та Кіпром закінчився перемогою, на користь української збірної.
Loading...
Load next