Збірна України прилетіла до Риму на матч з командою Англії на Євро-2020 (відео)

Збірна України прилетіла до Риму на матч з командою Англії на Євро-2020 (відео)
Гравці української збірної вже у столиці Італії - Римі. Тут гравці проведуть свій матч чвертьфіналу Євро-2020 проти футбольної команди Англії.

Збірна України прилетіла до римського аеропорту "Фьюмічіно" вчора ввечері. Політ із Глазго, де пройшов матч зі Швецією (2:1) тривав близько трьох годин. Зокрема, до столиці Італії прибули 24 гравці, тренерський штаб, медичний та адміністративний персонал збірної.

Саме ці 24 гравців і гратимуть під час матчу проти збірної Англії, повідомляє пресслужба УАФ.

Швидко пройшовши паспортний контроль, синьо-жовті на брендованому емблемою Євро-2020 автобусі з написом Ukraine вирушили до готелю Parco dei Principi, дорога до якого зайняла трохи менше ніж пів години, - йдеться у повідомленні.

Біля готелю команду зустрічали українці з діаспори з вигуками "Молодці!", "Браво!", "Дякуємо!", "Слава Україні!".

Проте, вже сьогодні, 1 липня, українські футболісти проведуть вечірнє тренування на полях мультиспортивного центру олімпійської підготовки імені Джуліо Онести.

Нагадаємо, що наступний матч збірна України проведе проти Англії. Поєдинок відбудеться у суботу, 3 липня, у столиці Італії, Римі. Він відбудеться о 22:00 за київським часом.

 

Читайте також
Україна – Англія: Шевченко визначився із заявкою на матч чвертьфіналу Євро-2020 Україна – Англія: Шевченко визначився із заявкою на матч чвертьфіналу Євро-2020
Олександр Зубков, який отримав травму на матчі із нідерландцями, хоч і готувався до матчу, але все ще не залікував ушкодження і все ж таки не зіграє під час матчу із командою Англії.
Поєдинок збірної України з Англією: прогноз букмекерів на чвертьфінал Євро-2020 Поєдинок збірної України з Англією: прогноз букмекерів на чвертьфінал Євро-2020
Збірна України вперше за всю історію на останніх хвилинах виборола путівку до 1/4 фіналу Євро-2020. Та цього разу її суперником став сильний фаворит чемпіонату - Англія.
Футболіст Зубков не зіграє більше за збірну України на Євро-2020 Футболіст Зубков не зіграє більше за збірну України на Євро-2020
Зубков зіграв на цьогорічному чемпіонаті Європи з футболу всього 12 хвилин.
Loading...
Load next