Гурт Go_A "обігнав" скандального Моргенштерна за кількістю прослуховувань у Spotify

Гурт Go_A "обігнав" скандального Моргенштерна за кількістю прослуховувань у Spotify
Український електрофольк гурт став лідером з прослуховувань на музичному сервісі Spotify. Раніше цю позицію займав російськомовний реп-виконавець Morgenshtern.

Представники від України на цьогорічному пісенному конкурсі "Євробачення" наробили "шуму" у світовій пісенній індустрії та все частіше потрапляють у списки відомих чартів. Зокрема Billboard, Spotify, YouTube та iTunes.

Однак, цього разу гурт Go_A обійшов за прослуховуваннями на інтернет-сервісі Spotify, скандального репера Morgenshtern. Ще в ніч на 10 червня за місяць пісні Go_A прослухали 2 999 078 користувачів сервісу. Зокрема, при цьому кількість прослуховувань творчості виконавця Morgenshtern є значно нижчою - 2,7 мільйона слухачів за місяць.

Зважаючи на його популярність у пострадянських країнах, для українського Go_A такі показники – це перемога. 

Також за даними сайту KWORB, який аналізує музичні рейтинги, трек українського гурту посідає 176 сходинку. При цьому у чарті європейських пісень "Go_A" ще вище - на 115 місці. Зокрема "Shum" також потрапив і до списку топ-50 найвірусніших пісень сервісу Spotify, де займає 8 місце.

Додамо, що знаменитий італійський гурт Måneskin, який переміг на цьогорічному "Євробаченні" за останній місяць прослухали 14,5 мільйона разів.

Нагадаємо, що нещодавно Катерина Павленко, яка є солісткою Go_A, прокоментувала чутки про стосунки з італійцем Даміано Давидом, який є вокалістом Måneskin. Дівчина зазначила, що вони спілкуються, втім, їхній зв'язок схожий на той, що є між братом і сестрою.

Читайте також
Переможець "Євробачення" Måneskin, продовжує захоплюватись українським Go_A (фото) Переможець "Євробачення" Måneskin, продовжує захоплюватись українським Go_A (фото)
Соліст італійської групи Måneskin - Даміано Давид, яка перемогла на цьогорічному Євробаченні, не приховує свого захоплення українськими учасниками та електрофольк гуртом Go_A.
Італія - переможець: гурт Go_A від України посів п'яте місце на "Євробаченні" (відео) Італія - переможець: гурт Go_A від України посів п'яте місце на "Євробаченні" (відео)
Італійський рок-гурт "Maneskin" з піснею "Zitti e buoni" переміг у пісенному конкурсі "Євробачення-2021". При цьому Україна увійшла до п’ятірки лідерів конкурсу.
Наробили шуму: солістка Go_A розповіла про низькі бали від журі на Євробаченні-2021 Наробили шуму: солістка Go_A розповіла про низькі бали від журі на Євробаченні-2021
Гурт Go_a загалом отримав 364 бали, посівши п’яте місце у загальному рейтингу Євробачення-2021. Проте за кількістю балів від глядачів – Україна на другому місці.
Loading...
Load next