Пісня Go_A стала першим в історії україномовним хітом в чарті Billboard

Пісня Go_A стала першим в історії україномовним хітом в чарті Billboard
Пісня "SHUM", з якою гурт Gо_A виступив на Євробаченні-2021, стала першою україномовною піснею, яка потрапила до чарту Billboard.

Пісня українського електрофольк гурту Go_A "SHUM" після цьогорічного Євробачення зайняла 80 місце в чарті Billboard Global 200 excl US. Музиканти стали першими українцями, яким вдалося потрапити до престижного рейтингу.

Список пісень та виконавців які потрапили до чарту, був опублікований на офіційному сайті журналу.

Це стало першим випадком, коли український музичний гурт потрапила в щотижневий хіт-парад, в якому беруть участь виконавці з усього світу. З 200 місць композиція Go_A зайняла 80 позицію. При цьому пісня переможця Євробачення – італійського рок-гурту Måneskin зайняла 11 місце.

Зокрема за даними сайту KWORB, який аналізує музичні рейтинги, трек українського гурту посідає 88 сходинку. При цьому у чарті європейських пісень "Go_A" ще вище - на 50 місці. При цьому "SHUM" також потрапив і до списку топ-50 найвірусніших пісень сервісу Spotify, де займає 1 місце.

Нагадаємо, група Go_A стала фаворитом півфіналу, а у фіналі посіла п'яте місце, підкоривши європейську публіку. Нещодавно солістка гурту Go_A Катерина Павленко, що представляв Україну на Євробаченні-2021, прокоментувала чутки про стосунки з італійцем Даміано Давидом, який є солістом гурту Måneskin, який переміг на цьогорічному пісенному конкурсі. Катерина заявила, що їхній зв'язок схожий на той, що є між братом і сестрою.

Читайте також
Гурт Go_A "обігнав" скандального Моргенштерна за кількістю прослуховувань у Spotify Гурт Go_A "обігнав" скандального Моргенштерна за кількістю прослуховувань у Spotify
Український електрофольк гурт став лідером з прослуховувань на музичному сервісі Spotify. Раніше цю позицію займав російськомовний реп-виконавець Morgenshtern.
Італія - переможець: гурт Go_A від України посів п'яте місце на "Євробаченні" (відео) Італія - переможець: гурт Go_A від України посів п'яте місце на "Євробаченні" (відео)
Італійський рок-гурт "Maneskin" з піснею "Zitti e buoni" переміг у пісенному конкурсі "Євробачення-2021". При цьому Україна увійшла до п’ятірки лідерів конкурсу.
Наробили шуму: солістка Go_A розповіла про низькі бали від журі на Євробаченні-2021 Наробили шуму: солістка Go_A розповіла про низькі бали від журі на Євробаченні-2021
Гурт Go_a загалом отримав 364 бали, посівши п’яте місце у загальному рейтингу Євробачення-2021. Проте за кількістю балів від глядачів – Україна на другому місці.
Loading...
Load next