Відпочинок в стилі WOW тепер можливий і в Україні

Відпочинок в стилі WOW тепер можливий і в Україні
Чарівні фотографії, які відображають емоції - одна з найважливіших частин відпочинку. Сьогодні для багатьох із нас діє правило: немає фото - вважай не було відпочинку. Саме готель є однієї з головних “точок трансляцій” вражень про подорож, тому він повинен передбачати якомога більше локацій з WOW-ефектом.

Стрімкий розвиток соціальних мереж посилив глобальний тренд розвитку готельної нерухомості: проект повинен бути комфортним, технологічним, але найголовніше - вражаючим, зазначив у своєму блозі в виданні "Property Times", співзасновник компанії “Lev Development”, Олександр Островський.

Так сьогодні, місця для селфі та Instagram-постів стали критично важливими моменти для функціонування сучасного готелю, адже вони допомагають “продавати” локацію й виділяти її серед безлічі інших. Створення виразних фасадів, яскравих громадських просторів, інтер'єрів номерів і локацій - всі ці моменти закладаються архітекторами ще на стадії концепції.

Вибір архітектурного бюро - ключовий момент для готельного проекту. Готель повинен володіти яскравим образом, гармонійно посилювати найкраще в існуючій забудові та навколишньому ландшафті, - переконаний співзасновник компанії “Lev Development”, Олександр Островський.

Ми як лідери хочемо працювати з лідерами, тому цікавимося портфоліо бюро-брендів. Тим більше готельний проект - особливий, необхідно розуміти, як функціонує цей тип нерухомості, знати світові тренди, тому плюсом є реалізовані проекти сфери гостинності. Однак, ми не обмежуємо вибір тільки відомими архітектурними бюро. Сучасний світ динамічно змінюється, часто новачки стають тренд-сетерами і вириваються в лідери. Тому ми практикуємо проведення конкурсів, шукаємо бюро, що збігаються з нами і за цінностями, і світоглядом, - зазначив Олександр Островський.

Компанія “Lev Development” прагне створювати прогресивні та інноваційні, технологічні й екологічні, комфортні і виразні готелі, які адаптуються під виклики часу і вимоги кожного клієнта. Люди чекають технологічні та функціональні номери - саме такі й створює “Lev Development”, з панорамними вікнами і зачаровуючими видами, які наповнені найсучаснішою технікою.

Зокрема, всі процеси управління готелем і клієнтським досвідом будуть максимально диджиталізовані. Це дозволяє не тільки забезпечити комфорт відвідувачам, але і якнайшвидшу окупність проекту.

Безконтактні сервіси дозволяють клієнтам економити час - і ми вже пропонуємо самостійну реєстрацію в нашому проекті CITYZEN Ya в Яремче. Процес заселення буде схожий на онлайн-реєстрацію на авіарейс. Все, що необхідно - ввести дані в електронний термінал або ж відсканувати QR-код і отримати ключ від номера.

Посилився тренд дистанційної роботи - і ми передбачаємо не тільки конференц-зону, обладнану за останнім словом техніки, але і коворкінг,  - наголосив співзасновник компанії “Lev Development”, Олександр Островський.

Зараз люди шукають індивідуальне ставлення і персональний сервіс - big data дозволить дізнатися про звички та вподобання гостя ще до його візиту у готель.

У світі є безліч інноваційних ідей. І Україна до них готова! Свого часу говорили, що електрокари не для нашої країни - і подивіться, як активно вони використовуються зараз. Те ж саме можна сказати про всі інновації, світ змінюється - і ми змінюємося. Важливе життя і емоції, які надихають, - переконаний співзасновник компанії “Lev Development”, Олександр Островський.

Готельні проекти саме те місце, де прогресивні ідеї та нові стандарти цивілізації стають доступними максимально широкому загалу. Саме тому компанія “Lev Development” створює проекти, розраховані на будь-який темп і стиль відпочинку в будь-який сезон.

Читайте також
Ефектність та одночасна витонченість у вашій домівці: особливість представницьких поверхів у столичному ЖК LIFE STORY Ефектність та одночасна витонченість у вашій домівці: особливість представницьких поверхів у столичному ЖК LIFE STORY
Ексклюзивний, сучасний та витончений житловий комплекс від компанії LEV Development поблизу парку Феофанія у Києві - це окреме місце в якому хочеться не лише жити, а й натхненно творити.
Стало відомо, де побудують новий аеропорт на Закарпатті Стало відомо, де побудують новий аеропорт на Закарпатті
У Мукачеві планують за 2-3 роки збудувати новий аеропорт. У 2021 році з Державного бюджету вже виділили 30 мільйонів гривень на виготовлення проектної документації для летовища.
Будівництво трьох станцій метро в Дніпрі продовжили на три роки Будівництво трьох станцій метро в Дніпрі продовжили на три роки
Міністерство фінансів досягнуло домовленостей з Європейським інвестиційним банком (ЄІБ) про продовження реалізації проекту будівництва трьох нових станцій метро у місті Дніпро до 2024 року.
Loading...
Load next