Після 20 років шлюбу: Святослав Вакарчук розлучається з дружиною

Після 20 років шлюбу: Святослав Вакарчук розлучається з дружиною
Лідер гурту "Океан Ельзи" та політичний діяч Святослав Вакарчук повідомив у соцмережах про розрив шлюбу зі своєю дружиною Лялею Фонарьовою.

Причини розлучення із дружиною вокаліст не озвучив. Однак зазначив, що завжди був та буде з колишньою дружиною близькими людьми та попросив не задавати зайвих питань. Про це чоловік повідомив у дописі у мережі Instagram.

Я дуже рідко пишу про особисте, але цей допис саме такий. Сталося так, що після більш ніж 20 років щасливого і насиченого радістю життя, наші з Лялею дороги розійшлися. Причини цього залишаються нашою з Лялею особистою справою. Ляля і я завжди були, є і будемо близькими людьми, - наголосив Вакарчук.

Водночас вокаліст подякував вже колишній дружині за щасливі 20 років сімейного життя та "за нашу доньку Діану". Своє рішення щодо публічного оголошення про розлучення воколіст пояснив тим, що хотів захистити свою сім'ю та друзів від зайвих запитань та незручностей. 

Сподіваюсь на ваше розуміння і такт. Все буде добре, - наголосив лідер "Океану Ельзи".

Відомо, що із своєю колишньою дружиною Лялею Фонарьовою познайомилися в студентські роки. Пара офіційно уклала шлюб через 15 років спільного життя, у 2015 році. Однак, Вакарчук ніколи не афішував своє особисте життя на публіку. Зокрема, про весілля стало відомо завдяки колегам музиканта, які вітали пару із весіллям у соцмережах.

Читайте також
Народився син: співак Святослав Вакарчук вперше став батьком Народився син: співак Святослав Вакарчук вперше став батьком
У червні цього року Святослав Вакарчук публічно заявив про розлучення, а вже наприкінці літа нова обраниця музиканта народила йому первістка - сина Івана.
COVID-вакцинація в Україні: вакцинованим українцям пропонують знижки на поїздки у таксі (відео) COVID-вакцинація в Україні: вакцинованим українцям пропонують знижки на поїздки у таксі (відео)
Український уряд прагне збільшити темпи вакцинації від коронавірусу. Для цього українцям вже почали пропонувати низку заохочень та привілеїв, таких як квитки на футбольні матчі, безкоштовний проїзд у громадському транспорті чи 50% знижки на поїздки у одному із сервісів таксі, який працює у 27 містах України.
Розкол у "Голосі": Железняк та керівництво партії заперечують інформацію про його звільнення Розкол у "Голосі": Железняк та керівництво партії заперечують інформацію про його звільнення
Одинадцять депутатів "Голосу" заявили, що Железняка звільнили з посади голови фракції. Однак, сам ж нардеп спростовує цю інформацію й заявив, що це "не відповідає дійсності".
Loading...
Load next