Народився син: співак Святослав Вакарчук вперше став батьком

Народився син: співак Святослав Вакарчук вперше став батьком
У червні цього року Святослав Вакарчук публічно заявив про розлучення, а вже наприкінці літа нова обраниця музиканта народила йому первістка - сина Івана.

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук вперше став батьком. Хлопчика назвали Іваном на честь покійного батька Святослава. Однак, новоспечені батьки вирішили не розголошувати іншої інформації про новонародженого сина. І просять усіх поставитись з повагою до їхнього приватного життя.

Інформацію щодо народження первістка підтвердили у пресслужбі музиканта, повідомляє НВ. 

Тато і мама Івана вирішили не розголошувати будь-яку іншу інформацію. А також просять з повагою поставитися до їх рішення та права на приватне життя, - повідомив представник музиканта.

Сина артисту народила його нова обраниця, ім'я якої він наразі тримає у таємниці: "Він уже близько року зустрічається з новою пасією та не афішує це".

Нагадаємо, що раніше лідер гурту "Океан Ельзи" та політичний діяч Святослав Вакарчук повідомив у соцмережах про розрив шлюбу зі своєю дружиною Лялею Фонарьовою. Причини розлучення із дружиною вокаліст тоді не озвучив. Однак зазначив, що завжди був та буде з колишньою дружиною близькими людьми та попросив не задавати зайвих питань.

Водночас вокаліст подякував вже колишній дружині за щасливі 20 років сімейного життя та "за нашу доньку Діану". Своє рішення щодо публічного оголошення про розлучення воколіст пояснив тим, що хотів захистити свою сім'ю та друзів від зайвих запитань та незручностей.

Читайте також
Після 20 років шлюбу: Святослав Вакарчук розлучається з дружиною Після 20 років шлюбу: Святослав Вакарчук розлучається з дружиною
Лідер гурту "Океан Ельзи" та політичний діяч Святослав Вакарчук повідомив у соцмережах про розрив шлюбу зі своєю дружиною Лялею Фонарьовою.
Пісня Go_A стала першим в історії україномовним хітом в чарті Billboard Пісня Go_A стала першим в історії україномовним хітом в чарті Billboard
Пісня "SHUM", з якою гурт Gо_A виступив на Євробаченні-2021, стала першою україномовною піснею, яка потрапила до чарту Billboard.
Зникла дитина: що робити батькам та до кого звертатись у такому випадку (відео) Зникла дитина: що робити батькам та до кого звертатись у такому випадку (відео)
Домашній скандал, нерозуміння з боку дорослих, булінг чи дромоманія. Перелік причин, через що діти тікають з дому, можна продовжувати ще довго. Інколи без допомоги фахівців сім’я не може зрозуміти, чим спричинене зникнення малечі чи підлітків.
Loading...
Load next