Подорож до сонячної Албанії: що зробити аби відправитися в омріяну відпустку безкоштовно (відео)

Подорож до сонячної Албанії: що зробити аби відправитися в омріяну відпустку безкоштовно (відео)
Телеканал "ПравдаТУТ Львів" разом із туристичною компанією "IN.DI.GO. TRAVEL" розігрує дві путівки до казкової Албанії.

В омріяну відпустку разом із телеканалом "ПравдаТУТ Львів" та туристичною компанією "IN.DI.GO. TRAVEL". Ми розігруємо подорож до сонячної Албанії. Вже на початку серпня переможці розіграшу відправляться в автобусний тур, де будуть милуватися кришталево чистим морем та неймовірними пейзажами.

В нас дуже багато запитів на те що зробіть інформацію куди зараз поїхати краще, де краще море, де краще сонце, де можливо дешевше, про різні види відпочинку. І тому десь аналізуючи потреби нашого глядача ми зрозуміли що це буде найкращим подарунком для наших підписників і для всіх хто дивляться телеканал "Правда ТУТ Львів", - розповіла генеральна продюсерка телеканалу "ПравдаТУТ Львів" Оксана Гнатишин.

П’ятиденний автобусний тур стартує 4 серпня. Він розпочнеться із прогулянки старовинним містом Шкодер, яке іще називають "воротами до Албанських Альп".

Воно розташоване на злитті на місці де зливаються 2 річки, на Південному березі Скадарського озера, там є і старовинна фортеця, і є де погуляти, що побачити просто надзвичайно гарне містечко старовинне, - повідомила директорка туристичної компанії "IN.DI.GO. TRAVEL" Інесса Гетманська.

Далі переможців розіграшу гостинно зустрічатиме столиця Албанії - місто Тірана. Там атмосфера сучасного мегаполісу перетинається із традиційним провінційним шармом. Також у програмі подорожі екскурсія перлиною узбережжя Адріатичного моря містом Дуррес, катання на кораблику по Скадарському озеру та іще один приємний сюрприз.

Також трошечки побачимо Чорногорію, і в нас ще буде навіть можливість покупатися в морі, в цьому турі ми таке теж приготували для релаксу, - додала директорка туристичної компанії "IN.DI.GO. TRAVEL" Інесса Гетманська.

З детальними умовами розіграшу ви можете ознайомитися на сторінці телеканалу "Правда ТУТ Львів" у Facebook. Не зволікайте! Можливо, казкові враження чекають саме на вас!

 

Читайте також
Краєвиди казкової Албанії: безкоштовний літній відпочинок на сонячному березі моря (відео) Краєвиди казкової Албанії: безкоштовний літній відпочинок на сонячному березі моря (відео)
На початку серпня переможці розіграшу відправляться в автобусний тур, де будуть милуватися неймовірними пейзажами сонячної Албанії.
Відпочинок в Албанії: путівка у найцікавіші туристичні місця Балканської Адріатики (відео) Відпочинок в Албанії: путівка у найцікавіші туристичні місця Балканської Адріатики (відео)
Телеканал "ПравдаТУТ Львів" разом із туристичною компанією "IN.DI.GO. TRAVEL" розігрує дві путівки до казкової Албанії.
Сонячна Албанія: щасливий квиток у незабутню подорож (відео) Сонячна Албанія: щасливий квиток у незабутню подорож (відео)
Старовинні фортеці, райські пляжі та кришталево чисте море. Розіграш путівки до казкової Албанії від телеканалу "ПравдаТУТ Львів" та туристичної компанії "IN.DI.GO. TRAVEL" завершився.
Loading...
Load next