Футболіст Зубков не зіграє більше за збірну України на Євро-2020

Футболіст Зубков не зіграє більше за збірну України на Євро-2020
Зубков зіграв на цьогорічному чемпіонаті Європи з футболу всього 12 хвилин.

Півзахисник збірної України Олександр Зубков не зіграє проти Швеції в 1/8 фіналу Євро-2020, оскільки отримав травму під час матчу зі збірною Нідерландів. Наразі футболіст української збірної не встиг повністю відновитися після травми та, як наслідок, пропустить поєдинок за вихід у чвертьфінал чемпіонату Європи.

Про це повідомив телеведучий Олександр Денисов у прямому ефірі "Великого футболу".

Є одна не дуже хороша новина. Я говорив з Андрієм Шевченком: Зубков - ні, не зможе більше грати. Він у збірній залишається, щоб вдома не сидіти, тут він і з тренерами, і з медперсоналом. Тобто, йому так легше - після травми швидше відновиться і підготується до сезону. Але однією інтригою щодо складу точно менше. На жаль, Зубков не допоможе збірній на Євро-2020, - сказав Денисов.

Зокрема, в  УАФ також повідомили, що наразі Зубков займається за індивідуальним графіком. Футболіст продовжує виконувати бігові вправи, наближаючи своє повернення до роботи з м’ячем.

Нагадаємо, що поєдинок між збірними України та Швеції відбудеться 29 червня о 22:00 за київським часом. Букмекери роблять прогнози хто ж таки виграє у цьому протистоянні.

Читайте також
"Наші футболісти здатні дивувати": Зеленський підтримав збірну України перед матчем із Швецією (фото) "Наші футболісти здатні дивувати": Зеленський підтримав збірну України перед матчем із Швецією (фото)
Президент Зеленський зателефонував українським гравцям перед вирішальним матчем зі збірною Швеції.
Україна – Англія: Шевченко визначився із заявкою на матч чвертьфіналу Євро-2020 Україна – Англія: Шевченко визначився із заявкою на матч чвертьфіналу Євро-2020
Олександр Зубков, який отримав травму на матчі із нідерландцями, хоч і готувався до матчу, але все ще не залікував ушкодження і все ж таки не зіграє під час матчу із командою Англії.
Посли Швеції та Польщі пожартували над виходом України у фіналу Євро-2020 (фото) Посли Швеції та Польщі пожартували над виходом України у фіналу Євро-2020 (фото)
Посол Швеції в Україні Тобіас Тиберг потролив підопічних Шевченка, які вийшли у плей-оф завдяки перемозі збірної Швеції.
Loading...
Load next