"Вперед, Україно!": Зеленський попередив прем'єр-міністра Джонсона перед матчем Україна – Англія

"Вперед, Україно!": Зеленський попередив прем'єр-міністра Джонсона перед матчем Україна – Англія
Збірна України вперше за всю історію на останніх хвилинах виборола путівку до 1/4 фіналу Євро-2020. Та

Президент України Володимир Зеленський в соціальних мережах звернувся до прем'єр-міністра Бориса Джонсона. Він попередив британського урядовця, що сьогодні, 3 липня, він не буде вболівати за збірну Англії з футболу.

Так, Зеленський ретвітнув повідомлення Джонсона від 29 червня, коли Англія грала проти Німеччини. В той раз футбольний матч закінчився з рахунком 2:0, а британський прем'єр-міністр опублікував фото, де він щиро радіє перемозі збірної своєї країни.

Вибачте, Борис Джонсон, але в цей раз я не підтримую Англію. Вперед, Україно! Нехай щастить у Римі, синьо-жовті, - написав український президент.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський закликав українців влаштувати перекличку, аби підтримати українських гравців під час матчу з командою Англії. Президент також додав, що у матчі Євро-2020 проти Англії вся країна вболіватиме за: “Ярмолу з Чернігова, за Зінченка та Маліновського з Житомирщини, за Зубкова з Донбасу, за Матвієнка з Криму, за Яремчука зі Львова, за Бущана з Одеси та за всіх-всіх футболістів”.

Зокрема, сьогодні, 3 липня, у столиці Італії українські гравці проведуть свій матч чвертьфіналу Євро-2020, який відбудеться о 22:00 за київським часом

Читайте також
"Ще рано додому!": Зеленський підтримав збірну України перед матчем з Англією (відео) "Ще рано додому!": Зеленський підтримав збірну України перед матчем з Англією (відео)
Зеленський закликав українців влаштувати перекличку, аби підтримати українських гравців під час матчу з командою Англії.
Поєдинок збірної України з Англією: прогноз букмекерів на чвертьфінал Євро-2020 Поєдинок збірної України з Англією: прогноз букмекерів на чвертьфінал Євро-2020
Збірна України вперше за всю історію на останніх хвилинах виборола путівку до 1/4 фіналу Євро-2020. Та цього разу її суперником став сильний фаворит чемпіонату - Англія.
"Наші футболісти здатні дивувати": Зеленський підтримав збірну України перед матчем із Швецією (фото) "Наші футболісти здатні дивувати": Зеленський підтримав збірну України перед матчем із Швецією (фото)
Президент Зеленський зателефонував українським гравцям перед вирішальним матчем зі збірною Швеції.
Loading...
Load next