"Ще рано додому!": Зеленський підтримав збірну України перед матчем з Англією (відео)

"Ще рано додому!": Зеленський підтримав збірну України перед матчем з Англією (відео)
Зеленський закликав українців влаштувати перекличку, аби підтримати українських гравців під час матчу з командою Англії.

Володимир Зеленський запустив в соціальних мережах черговий флешмоб до сьогоднішнього матчу з Англією у чвертьфіналі Євро-2020. Президент закликає українців записати відео і назвати свій населений пункт, звідки вони вболівають за збірну - таким чином підтримавши наших гравців та команду. 

Влаштуємо перекличку найбільшого, понад 40-мільйонного фан-сектора у Європі! Запиши відео, назви себе, своє місто або селище Завтра гратиме вся Україна. Завтра вболіватиме вся Україна. Вірю, завтра перемагатиме вся Україна!, - наголосив президент.

Він також нагадав, що у збірній грають вихідці із різних міст, і висловив переконання, що кожного з них підтримуватимуть уболівальники: "Я розумію, хлопці, що ви декілька тижнів не були вдома, але я впевнений, що кожен українець, з кожного куточка нашої країни скаже вам: "Хлопці, ще дуже рано додому".

Президент також додав, що у матчі Євро-2020 проти Англії вся країна вболіватиме за:

“Ярмолу з Чернігова, за Зінченка та Маліновського з Житомирщини, за Зубкова з Донбасу, за Матвієнка з Криму, за Яремчука зі Львова, за Бущана з Одеси та за всіх-всіх футболістів”.

Нагадаємо, що півзахисник Олександр Зубков повертається в основну групу збірної України. Вінгер повністю відновився після травми, яку він отримав під час матчу з Нідерландами.  Відтак, Зубков матиме ймовірну можливість взяти участь у поєдинку з англійцями. 

У столиці Італії українські гравці проведуть свій матч чвертьфіналу Євро-2020, який відбудеться вже сьогодні, у суботу, 3 липня, о 22:00 за київським часом. 

Читайте також
"Вперед, Україно!": Зеленський попередив прем'єр-міністра Джонсона перед матчем Україна – Англія "Вперед, Україно!": Зеленський попередив прем'єр-міністра Джонсона перед матчем Україна – Англія
Збірна України вперше за всю історію на останніх хвилинах виборола путівку до 1/4 фіналу Євро-2020. Та
Україна – Англія: Шевченко визначився із заявкою на матч чвертьфіналу Євро-2020 Україна – Англія: Шевченко визначився із заявкою на матч чвертьфіналу Євро-2020
Олександр Зубков, який отримав травму на матчі із нідерландцями, хоч і готувався до матчу, але все ще не залікував ушкодження і все ж таки не зіграє під час матчу із командою Англії.
"Наші футболісти здатні дивувати": Зеленський підтримав збірну України перед матчем із Швецією (фото) "Наші футболісти здатні дивувати": Зеленський підтримав збірну України перед матчем із Швецією (фото)
Президент Зеленський зателефонував українським гравцям перед вирішальним матчем зі збірною Швеції.
Loading...
Load next