"Наші футболісти здатні дивувати": Зеленський підтримав збірну України перед матчем із Швецією (фото)

"Наші футболісти здатні дивувати": Зеленський підтримав збірну України перед матчем із Швецією (фото)
Президент Зеленський зателефонував українським гравцям перед вирішальним матчем зі збірною Швеції.

Сьогодні, 29 червня, Володимир Зеленський вирішив зателефонувати по відеозв'язку та особисто поспілкуватися зі збірною України перед вирішальним матчем на цьогорічному чемпіонаті з футболу Євро-2020. Президент у своєму Telegram-каналі наголосив, що вірить у наших футболістів та підтримує їх.

Мав приємну розмову – подзвонив хлопцям з нашої збірної, щоб сказати: ми віримо в них і дуже вболіваємо. Наші футболісти добре мотивовані й здатні дивувати. Сьогодні на полі з ними буде 40 млн українців, - написав у дописі президент.

Під час розмови Володимир Зеленський також привітав з днем народження українського футболіста Андрія П'ятова, якому сьогодні виповнилось 37 років. 

Зокрема, поєдинок між гравцями української та швецької збірних відбудеться в шотландському Глазго 29 червня на стадіоні "Хемпден Парк" - о 22:00 за київським часом.

Нагадаємо, що учора, 28 червня, президент записав відео на підтримку національної футбольної команди напередодні її матчу зі Швецією в 1/8 фіналу Євро-2020. Він також закликав українців приєднатись до флешмобу та зняти також відео на підтримку української збірної.

Читайте також
Футболіст Зубков не зіграє більше за збірну України на Євро-2020 Футболіст Зубков не зіграє більше за збірну України на Євро-2020
Зубков зіграв на цьогорічному чемпіонаті Європи з футболу всього 12 хвилин.
Посли Швеції та Польщі пожартували над виходом України у фіналу Євро-2020 (фото) Посли Швеції та Польщі пожартували над виходом України у фіналу Євро-2020 (фото)
Посол Швеції в Україні Тобіас Тиберг потролив підопічних Шевченка, які вийшли у плей-оф завдяки перемозі збірної Швеції.
"Два блискучих голи": Зеленський привітав збірну України з перемогою на Євро-2020 "Два блискучих голи": Зеленський привітав збірну України з перемогою на Євро-2020
Президент України Володимир Зеленський привітав збірну України з першою перемогою на Євро-2020. У матчі із Північною Македонією українські гравці здобули перемогу для України і закінчили "поєдинок" із рахунком 2:1.
Loading...
Load next