Зубков повертається: збірна України отримає підсилення перед матчем 1/4 фіналу Євро

Зубков повертається: збірна України отримає підсилення перед матчем 1/4 фіналу Євро
Півзахисник Олександр Зубков повертається в основну групу збірної України. Вінгер повністю відновився після травми, яку він отримав під час матчу з Нідерландами.

Гравець української збірної Олександр Зубков залікував свою травму і вже сьогодні, 2 липня,  тренуватиметься у загальній групі, повідомляє офіційний сайт УАФ. Зокрема, вінгер отримав травму в матчі 1-го туру групового етапу чемпіонату Європи проти Нідерландів (2:3) і з того часу тренувався за індивідуальною програмою.

Відтак, Зубков матиме ймовірну можливість взяти участь у поєдинку з англійцями

Зауважимо, що Олександр Зубков зіграв на цьогорічному чемпіонаті Європи з футболу всього 12 хвилин. Тим часом півзахисник збірної України не зіграв проти Швеції в 1/8 фіналу Євро-2020, оскільки отримав травму під час матчу зі збірною Нідерландів.

Наразі українська збірна вже прилетіла до Риму де відбудеться гра з англійцями.  До матчу з Англією "синьо-жовті" готуються в Римі в олімпійському центрі підготовки імені Джуліо Онесті. У столиці Італії українські гравці проведуть свій матч чвертьфіналу Євро-2020, який відбудеться у суботу, 3 липня, о 22:00 за київським часом.

Нагадаємо, що букмекери зробили прогнози на матч чвертьфіналу чемпіонату Європи-2020 з футболу між збірними України та Англії. Та поки, на жаль, для України він є не зовсім втішним - букмекери надають перевагу все ж таки суперникам українських гравців - збірній Англії.

Читайте також
Футболіст Зубков не зіграє більше за збірну України на Євро-2020 Футболіст Зубков не зіграє більше за збірну України на Євро-2020
Зубков зіграв на цьогорічному чемпіонаті Європи з футболу всього 12 хвилин.
Поєдинок збірної України з Англією: прогноз букмекерів на чвертьфінал Євро-2020 Поєдинок збірної України з Англією: прогноз букмекерів на чвертьфінал Євро-2020
Збірна України вперше за всю історію на останніх хвилинах виборола путівку до 1/4 фіналу Євро-2020. Та цього разу її суперником став сильний фаворит чемпіонату - Англія.
Збірна України прилетіла до Риму на матч з командою Англії на Євро-2020 (відео) Збірна України прилетіла до Риму на матч з командою Англії на Євро-2020 (відео)
Гравці української збірної вже у столиці Італії - Римі. Тут гравці проведуть свій матч чвертьфіналу Євро-2020 проти футбольної команди Англії.
Loading...
Load next