Збірна України залишає Євро-2020: матч із Англією закінчився поразкою

Збірна України залишає Євро-2020: матч із Англією закінчився поразкою
Вихід в 1/4 фіналу є найкращим результатом збірної України на чемпіонатах Європи в історії.

Збірна України в останньому чвертьфіналі Євро-2020 поступилася одному з фаворитів - команді Англії - та залишила цьогорічний турнір з футболу. Матч, який відбувся у Римі завершився з рахунком 4:0 на користь англійців. Та на жаль, збірна України не забила жодного голу, хоч і створювала небезпечні моменти для цього - два кутові й простріл Миколи Шапаренка під завісу першого тайму. Однак, ситуації це не змінило.

  • 4 хвилина - гол в українські ворота забив Гаррі Кейн;
  • 46 хвилина - гол забив Гаррі Магвайр;
  • 50 хвилина - свій дубль повторив Гаррі Кейн;
  • 63 хвилина - гол головою забив Джордан Гендерсон.

Попри рахунок, наші хлопці вже увійшли в історію і провели Україну до чвертьфіналу та увійшли до вісімки найкращих команд турніру.

Також президент України Володимир Зеленський подякував збірній України з футболу за гру проти Англії.

Зауважимо, що наступним суперником збірної Англії в півфіналі Євро-2020 стала Данія, яка обіграла Чехію з рахунком 2:1. Матч відбудеться 7 липня на стадіоні "Вемблі" у Лондоні.

Нагадаємо, що 29 червня збірна України перемогла збірну Швеції з рахунком 2:1, вийшовши в 1/4 Євро-2020. Матч тривав дві години, і на останніх його хвилинах перемогу для української збірної виборов Артем Довбик. Це був перший вихід України в плей-оф Євро. 

Читайте також
"Вперед, Україно!": Зеленський попередив прем'єр-міністра Джонсона перед матчем Україна – Англія "Вперед, Україно!": Зеленський попередив прем'єр-міністра Джонсона перед матчем Україна – Англія
Збірна України вперше за всю історію на останніх хвилинах виборола путівку до 1/4 фіналу Євро-2020. Та
"Ще рано додому!": Зеленський підтримав збірну України перед матчем з Англією (відео) "Ще рано додому!": Зеленський підтримав збірну України перед матчем з Англією (відео)
Зеленський закликав українців влаштувати перекличку, аби підтримати українських гравців під час матчу з командою Англії.
"Два блискучих голи": Зеленський привітав збірну України з перемогою на Євро-2020 "Два блискучих голи": Зеленський привітав збірну України з перемогою на Євро-2020
Президент України Володимир Зеленський привітав збірну України з першою перемогою на Євро-2020. У матчі із Північною Македонією українські гравці здобули перемогу для України і закінчили "поєдинок" із рахунком 2:1.
Loading...
Load next