Шевченко і Євро-2020: тренер розповів про своє майбутнє на чолі збірної України

Шевченко і Євро-2020: тренер розповів про своє майбутнє на чолі збірної України
Головний тренер збірної України Андрій Шевченко розповів про своє майбутнє та роботу із гравцями з національної команди.

Після матчу проти збірної Англії під час якого українська команда зазнала поразки, головний тренер української збірної розповів про своє майбутнє на посаді головного команди України. Зокрема, він також відповів на питання про те, чи залишиться він на своїй посаді після Євро-2020, повідомляється на офіційному сайті УАФ.

Зараз чемпіонат для нас закінчився. Ми повернемося до Києва, підіб’ємо підсумки, відзвітуємо за виконану роботу. Як УАФ повинна буде приймати рішення, так і я. На це є час, ніхто нікуди не поспішатиме, - наголосив тренер.

Шевченко підкреслив, що перш за все йому та команді необхідно "відзвітувати за проведений турнір"

Головний тренер також розповів чому ж до заявки нашої збірної не потрапив Роман Маліновський. Оскільки, напередодні важливого чвертьфінального матчу з Англією несподіванкою для усіх українців стала відсутність у заявці лідера команди.

У Руслана травма, яка не дозволила йому зіграти. Ми сподівалися, що він відновиться за ці дні. У нього дуже болить привідний м'яз. Він спробував свої сили, але не потрапив навіть до заявки, - повідомив головний тренер.

Нагадаємо, що збірна України в останньому чвертьфіналі Євро-2020 поступилася одному з фаворитів - команді Англії - та залишила цьогорічний турнір з футболу. Матч, який відбувся у Римі завершився з рахунком 4:0 на користь англійців. Та на жаль, збірна України не забила жодного голу, хоч і створювала небезпечні моменти для цього - два кутові й простріл Миколи Шапаренка під завісу першого тайму.

Читайте також
Реброва не буде: стало відомо ім'я нового тренера збірної України Реброва не буде: стало відомо ім'я нового тренера збірної України
Відомо, що новий тренер очолить українську національну команду 17 серпня. Сергій Ребров, продовжить тренувати арабський "Аль-Айн".
"Ребров буде тренером збірної України, а я йду з УАФ" - Маркевич "Ребров буде тренером збірної України, а я йду з УАФ" - Маркевич
Маркевич знову хоче працювати тренером, тому йде з УАФ. Нового тренера національної збірної України призначать вже 9 серпня.
"Потрібно обдумати своє майбутнє": Шевченко планує покинути місце тренера у збірній України "Потрібно обдумати своє майбутнє": Шевченко планує покинути місце тренера у збірній України
Наставник національної "синьо-жовтої" команди бачить себе у футбольному клубі, тому не відкидає думки про звільнення із посади головного тренера збірної України.
Loading...
Load next