Скандал із пілотом Ryanair: у аеропорту Познані пояснили, чому понад 30 українців не потрапили на літак

Скандал із пілотом Ryanair: у аеропорту Познані пояснили, чому понад 30 українців не потрапили на літак
Менеджмент польського аеропорту вивчає деталі інциденту, що трапився між українськими пасажирами та пілотом авіакомпанії "Ryanair". Чоловік нібито виганяв українців та не впускав їх на борт літака.

Понад 30 українців не змогли потрапити на авіарейс з польського міста Познань до Одеси. Окрім цього інші пасажири були змушені чекати допоки пілот ірландської авіакомпанії "Ryanair" заспокоїться, оскільки він не впускав українських пасажирів на борт літака та кричав на них зі словами: "Я тут головний!" та "Я король літака!"

Проте, адміністрація польського летовища переконує, що пасажири справді не полетіли до Одеси, однак причина може бути зовсім іншою. Пілот рейсу FR6705 нібито не відмовився їх впускати на борт літака із незрозумілих причин, а пасажири просто вчасно не прийшли до гейту, повідомляє видання "Укрінформ".

На даний момент ми ще остаточно з’ясовуємо ситуацію. Але попередньо можу сказати, що ці пасажири вчасно не прийшли до відповідного виходу (гейту), з якого мали відлетіти, - заявив речник аеропорту "Лавіца" в Познані Блажей Патрин.

Зокрема, в аеропорті також наголосили, що за ситуацію, яка склалась з українськими пасажирами, відповідає компанія Ryanair й вона несе відповідальність за цей інцидент. Зауважимо, що Патрин також не підтвердив інформації про те, що пілот ірландської авіакомпанії ображав українців.

Нагадаємо, що раніше в польському аеропорту людям не змогли пояснити причину того, що відбувається і чому пілот вирішив заборонити їм летіти на борту його літака. Та відомо, що на той час українці вже пройшли всі перевірки на авіаційну безпеку, паспортний контроль і реєстрацію на рейс.

Читайте також
"Я король літака!": у Польщі пілот Ryanair не впустив на борт понад 30 українців "Я король літака!": у Польщі пілот Ryanair не впустив на борт понад 30 українців
За свідченнями очевидців ситуації, пілот виганяв українців та не впускав їх на борт літака. Він також кричав на них, і називав себе "королем літака" та "головним".
Черговий скандал у Ryanair: літак залишив у "Борисполі" групу дітей (фото) Черговий скандал у Ryanair: літак залишив у "Борисполі" групу дітей (фото)
Усі пасажири пройшли реєстрацію та прибули до гейту за 17 хвилин до вильоту, проте вилетіти з Борисполя все ж таки не змогли.
Рада ЄС ухвалила підписання угоди про "відкрите небо" з Україною Рада ЄС ухвалила підписання угоди про "відкрите небо" з Україною
Дані угоди відкриють ринок повітряних перевезень, пропонуючи нові можливості як для споживачів, так і для операторів. Зокрема, завдяки ухваленому договору українці зможуть купувати квитки за нижчою ціною.
Loading...
Load next