Дмитро Гордон в гостях у Дмитра Гордона: "оригінальне" інтерв'ю скандального журналіста (відео)

Дмитро Гордон в гостях у Дмитра Гордона: "оригінальне" інтерв'ю скандального журналіста (відео)
В українського журналіста Дмитра Гордона вийшло нове інтерв'ю в якому він заявив, що у нього "роздвоєння особистості". Цього разу Гордон поспілкувався з Дмитром Гордоном.

Відомий український журналіст Дмитро Гордон вирішив взяти інтерв'ю у Дмитра Гордона. Та розмова відбулась не з самим журналістом, як більшість могла подумати, а з його середнім  сином, якого чоловік назвав своїм іменем - Дмитром Гордоном. Користувачі мережі відреагували на це із гумором та поцікавилися у журналіста, на честь кого він вирішив назвати свого сина Дмитром. 

Відео розмови, яка тривала півтори години, з'явилось на YouTube-каналі програми "В гостях у Дмитра Гордона" у вівторок, 6 липня.

В описі до програми зазначено, що інтерв'ю проводилось саме з сином Гордона, який є композитором та пише музику для голлівудських фільмів та всесвітньовідомих американських зірок.

Проте, користувачі мережі на відео відреагували доволі скептично та жартівливо, звернувшись до самого журналіста із питаннями, чому Гордон не брав інтерв'ю у свого відображення, а також чому його син не лисий, як він. Також у мережі з'явилось доволі багато мемів через цю ситуацію та коментарів користувачів, які жартували над інтерв'ю.

Також глядачів інтерв'ю цікавило важливе питання на честь кого ж Дмитро Гордон вирішив назвати свого сина саме таким іменем:

  • Дмитро Гордон в гостях у Дмитра Гордона. Нарешті!
  • Один Гордон - хорошо, но два - лучше.

Нагадаємо, що це не перша така витівка скандального журналіста й він доволі часто відзначається "креативом" у своїх Інтерв'ю. Так нещодавно Дмитро Гордон під час інтерв'ю з російською відеоблогеркою, актрисою і співачкою Мар'яною Ро пожартував про її 21-річчя, назвавши його "очком". Цим самим Гордон викликав у своєї співрозмовниці нерозуміння ситуації та дівчина не одразу зрозуміла, що мав на увазі журналіст.

 

Читайте також
"Англії також торба!": як українці відреагували на перемогу збірної України над Швецією (відео) "Англії також торба!": як українці відреагували на перемогу збірної України над Швецією (відео)
Збірна України на останніх хвилинах виборола путівку до 1/4 фіналу Євро-2020. Проте, у мережі з'явився дотепний мем за участю Гітлера, який нібито обговорює зі своїми соратниками цю історичну перемогу.
Посли Швеції та Польщі пожартували над виходом України у фіналу Євро-2020 (фото) Посли Швеції та Польщі пожартували над виходом України у фіналу Євро-2020 (фото)
Посол Швеції в Україні Тобіас Тиберг потролив підопічних Шевченка, які вийшли у плей-оф завдяки перемозі збірної Швеції.
У МОН розповіли в яких умовах українські школярі завершатимуть навчальний рік У МОН розповіли в яких умовах українські школярі завершатимуть навчальний рік
Навчальний рік в українських школах повинен закінчитися не пізніше 1 липня. Зокрема підсумкове оцінювання школярів може проходити у дистанційному режимі.
Loading...
Load next