"Англії також торба!": як українці відреагували на перемогу збірної України над Швецією (відео)

"Англії також торба!": як українці відреагували на перемогу збірної України над Швецією (відео)
Збірна України на останніх хвилинах виборола путівку до 1/4 фіналу Євро-2020. Проте, у мережі з'явився дотепний мем за участю Гітлера, який нібито обговорює зі своїми соратниками цю історичну перемогу.

У мережі неодноразово з'являлись жарти щодо виходу України у 1/8 після перемоги над збірною Швеції та у 1/4 фіналу Євро-2020. Зокрема, нещодавно посол Швеції в Україні Тобіас Тиберг потролив підопічних Шевченка, які вийшли у плей-оф завдяки перемозі збірної його країни.

Та цього разу українець Іван Марунич вирішив створити оригінальне відео, в якому пожартував над неймовірною вдачею українських футболістів та їхнього тренера Андрія Шевченка. Так, чоловік наклав субтитри на фрагмент із фільму "Бункер" в якому демонструються останні дні Адольфа Гітлера. 

На відео, лідер нацистів обурюється чому ж Україна потрапила у чвертьфіналу чемпіонату Європи з футболу, а збірна Німеччини - ні. Він разом зі своїми соратниками гнівно роздумує, яким чином українські гравці змогли вибороти для своєї команди стільки перемог й заявляє, що "схоже Англії також торба!".

Користувачів мережі такий креатив розсмішив та автор отримав велику кількість схвальних коментарів:

  • Дякую за гарний настрій! Добре б додати англійські субтири, це був би хіт Евро.
  • Шедевральний ролік!)
  • Поширив таємну інфу прямо зі штабу :) Автору - респект!
  • Геніально!!!

Нагадаємо, що одразу троє українських футболістів та підопічних головного тренера збірної Андрія Шевченка увійшли у топ-20 найкращих гравців цьогорічного турніру Євро-2020.

Читайте також
Посли Швеції та Польщі пожартували над виходом України у фіналу Євро-2020 (фото) Посли Швеції та Польщі пожартували над виходом України у фіналу Євро-2020 (фото)
Посол Швеції в Україні Тобіас Тиберг потролив підопічних Шевченка, які вийшли у плей-оф завдяки перемозі збірної Швеції.
Євро 2020: Суперкомп’ютер спрогнозував долю України на чемпіонаті Євро 2020: Суперкомп’ютер спрогнозував долю України на чемпіонаті
Суперкомп'ютер спрогнозував результати футбольного чемпіонату Європи та ймовірного переможця. Однак, на жаль, прогноз для України не є надто вдалим.
Збірна України на Євро-2020: українські гравці зіграють проти команди Північної Македонії Збірна України на Євро-2020: українські гравці зіграють проти команди Північної Македонії
Сьогодні, 17 червня, о 16:00 збірна України поміряється своїми силами із футболістами з Північної Македонії. Зокрема, головний тренер українських футболістів визначився з основним складом гравців.
Loading...
Load next