Репер Моргештерн заявив, що попри заборону та "чорний список" приїхав в Україну (відео)

Репер Моргештерн заявив, що попри заборону та "чорний список" приїхав в Україну (відео)
Моргештерн записав відео в полі із соняшниками й заявив, що нібито зараз він знаходиться на території України. Потім він, разом зі своєю нареченою якій репер нещодавно зробив пропозицію, їхали на авто по трасі.

Російський репер Моргенштерн, якому напередодні Служба безпеки України заборонила в’їзд на територію держави, повідомив на своїй сторінці в Instagram, що знаходиться в Україні. Однак, виконавець й досі перебуває в "чорному списку" й входить до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці України.

Зокрема, на відео, яке опублікував російський реп-виконавець, Моргеншерн разом зі своєю дівчиною Діларою Зінатулліною знаходиться посеред поля із соняхами.

Медовий місяць триває. Ми в Україні, – сказав репер у stories.

 Щоправда, підтверджень чи заперечень цього наразі немає. Проте, як повідомляє видання "Бабель", у пресслужбі СБУ також не змогли ані підтвердити, ані спростувати інформацію про вʼїзд музиканта з РФ до України.

Нагадаємо, що нещодавно російський музикант Моргенштерн вирішив оскаржити в Окружному адміністративному суді Києва дії СБУ. Репер просить визнати протиправними дії Служби безпеки, яка підготувала документи та звернулася до Міністерства культури та інформаційної політики України, щоб внести його до списку осіб, які становлять загрозу національній безпеці.

Згодом, суд міста Києва відкрив провадження за позовом російського реп-виконавця Моргенштерна до СБУ.

Читайте також
Хоче до України: скандальний репер Моргенштерн подав позов до суду на СБУ Хоче до України: скандальний репер Моргенштерн подав позов до суду на СБУ
Російський реп-виконавець Алішер Валєєв (Моргенштерн) подав до ОАСК позов на Службу безпеки України через внесення його до списку осіб, які створюють загрозу національній безпеці країни та заборону в’їзду на територію держави.
Пропагує насильство та наркотики: в СБУ пояснили чому Моргенштерн потрапив у "чорний список" Пропагує насильство та наркотики: в СБУ пояснили чому Моргенштерн потрапив у "чорний список"
Російський реп-виконавець Моргенштерн потрапив до списку осіб, які становлять загрозу національній безпеці України, через пропаганду насилля і наркотиків.
Кіркоров потрапив до "чорного списку" осіб, які загрожують нацбезпеці Україні Кіркоров потрапив до "чорного списку" осіб, які загрожують нацбезпеці Україні
Відомого російського артиста Філіпа Кіркорова, СБУ внесло до переліку осіб, які становлять загрозу національній безпеці України.
Loading...
Load next