Кольори символізують надію та віру: олімпійська збірна України представила нову форму (фото)

Кольори символізують надію та віру: олімпійська збірна України представила нову форму (фото)
На п'єдестал пошани на Олімпіаді-2020, яка цього року відбудеться у Токіо, українські олімпійці підійматимуться у ніжній синьо-жовтій палітрі, що символізує надію і віру.

Національний олімпійський комітет України (НОК) представив форму, в якій усі 158 українських спортсменів братимуть участь у XXXII літніх Олімпійських іграх у Токіо. Також учора, 11 липня, у Києві відбулися урочисті проводи збірної команди України на літню Олімпіаду, повідомляє НОК Україні у Twitter.

Відомо, що форму для наших олімпійців створював спортивний бренд PEAK, який використав традиційні для України кольори - світло-синій і жовтий, які поєднуються з білим. Зокрема, кожен учасник Олімпійських ігор отримає по 50 одиниць одягу - числі футболки, штани, шорти, куртки, головні убори та сумки.

Окрім цього, нову форму олімпійців встиг оцінити також і президент України - Володимир Зеленський, який відвідав презентацію та перша леді - Олена Зеленська. Спільним фото, яке це підтверджує, у своєму Instagram поділився борець Жан Беленюк. 

Зеленські тим часом відзначили стильний дизайн форми, а спортсмени своєю чергою додали, що вона ще й дуже зручна.

Нагадаємо, що з Львівщини семеро спортсменів поїдуть на Олімпіаду в Токіо - Оксана Лівач, Алла Черкасова, Олена Старікова, Станіслав Горуна, Вероніка Марченко, Павло Коростильов та Христина Погранична.

Читайте також
Олімпійські ігри 2020: вісім представників з Львівщини представлятимуть Україну на змаганнях (відео) Олімпійські ігри 2020: вісім представників з Львівщини представлятимуть Україну на змаганнях (відео)
Уже 23 липня - відкриття Олімпійських ігор в Токіо. Замість звичних чотирьох, через пандемії її чекали 5 років.
Перша медаль України на Олімпіаді-2020 в Токіо: Білодід виборола "бронзу" (відео) Перша медаль України на Олімпіаді-2020 в Токіо: Білодід виборола "бронзу" (відео)
Для України це перша медаль у дзюдо на Олімпійських іграх з 2008 року, а також перша в історії України олімпійська медаль в жіночому дзюдо.
Російський телеканал не показав збірну України на відкритті літньої Олімпіади-2020 Російський телеканал не показав збірну України на відкритті літньої Олімпіади-2020
У пресслужбі телеканалу запевнили, що не зробили цього, оскільки необхідно було виконати комерційні зобов’язання перед рекламодавцями.
Loading...
Load next