Борчиня Черкасова здобула для України бронзову нагороду на Іграх в Токіо

Борчиня Черкасова здобула для України бронзову нагороду на Іграх в Токіо
Чергова перемога для України у боротьбі на Олімпіаді-2020 - борчиня Алла Черкасова здобула олімпійську "бронзу".

Українська борчиня з Львівщини Алла Черкасова здобула бронзову медаль на Олімпіаді-2020 у Токіо  з греко-римської боротьби до 68 кілограмів. Спортсменка перемогла японську борчиню Сару Досьо - чемпіонку Олімпійських ігор 2016 року, чемпіонку світу 2017 року, призерку чемпіонатів світу 2013 (бронза), 2014 (срібло), 2015 (бронза), чотириразову чемпіонку Азії.

Про перемогу українки повідомляє Національний олімпійський комітет у Twitter.

Ще одну гарну новину маємо з борцівських килимів олімпійського Токіо! Українська борчиня Алла Черкасова (до 68 кг) виборює до скарбнички синьо-жовтої збірної сьому нагороду Олімпійських ігор! - повідомили у НОК.

Зауважимо, що це шоста бронзова медаль збірної України на токійській Олімпіаді. Раніше такі ж медалі здобули фехтувальник Ігор Рейзлін, дзюдоїстка Дарія Білодід, плавець Михайло Романчук, тенісистка Еліна Світоліна та дует стрільців Олени Костевич і Олега Омельчука.

Нагадаємо, що українець Парвіз Насібов в ефектній сутичці вийшов у фінал з греко-римської боротьби та гарантує Україні медаль Ігор у Токіо. "Золоту" медаль Олімпійських Ігор-2020 Насібов розіграє вже завтра, 4 серпня, у поєдинку з іранцем Гераї Мохаммадрезою.

Також, лідер збірної України Жан Беленюк боротиметься за "золото" у фіналі Олімпіади. Зокрема, у фінальному поєдинку та у боротьбі за "золото" 30-річний українець битиметься з угорцем Віктором Лоренцом.

Читайте також
Олімпійські ігри 2020: вісім представників з Львівщини представлятимуть Україну на змаганнях (відео) Олімпійські ігри 2020: вісім представників з Львівщини представлятимуть Україну на змаганнях (відео)
Уже 23 липня - відкриття Олімпійських ігор в Токіо. Замість звичних чотирьох, через пандемії її чекали 5 років.
Ще одна медаль України у боротьбі: Коляденко здобула "бронзу" Ще одна медаль України у боротьбі: Коляденко здобула "бронзу"
У непростій боротьбі українка завоювала ще одну медаль для України. Ірина Коляденко була у хвилині від бронзової нагороди.
Третя медаль для України на Олімпіаді-2020: "бронзу" здобули стрільці у змішаному змаганні Третя медаль для України на Олімпіаді-2020: "бронзу" здобули стрільці у змішаному змаганні
Українські стрільці вибороли першу медаль. Змішані командні змагання зі стрільби дебютують в олімпійській програмі саме у Токіо.
Loading...
Load next