П'ять гравців збірної України подорожчали після Євро-2020

П'ять гравців збірної України подорожчали після Євро-2020
Найдорожчим українським гравцем залишається півзахисник Руслан Малиновський, ціна якого не змінилася після Євро-2020 та становить 30 мільйонів євро.

Гравці збірної України потрапили в рейтинг найбільшого подорожчання в трансферній вартості  за підсумками чемпіонату Європи з футболу - Євро-2020. Дані про вартість українських гравців оприлюднив портал Transfermarkt.

У топ футболістів, які найбільше подорожчали, потрапили захисник "Динамо Київ" Ілля Забарний, вартість якого після успішного виступу на Євро-2020 зросла на 5 мільйонів євро - до 11 мільйонів євро.

Також не відстає у подорожчанні й захисник "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко, який зріст у ціні на 3 мільйони євро і тепер оцінюється у 28 мільйонів. Він, як і раніше, залишається найдорожчим гравцем збірної України. Також трансферна вартість форварда "Гента" Романа Яремчука збільшилась на 2,5 мільйона та тепер становить 17,5 млн євро. 

Окрім них в ціні виросли воротар "Динамо" Георгій Бущан - з 5 до 7,5 мільйонів євро та форвард "Дніпра-1" Артем Довбик - з 1 до 1,5 мільйонів.

Нагадаємо, що Яремчук ймовірно вже найближчим часом змінить місце роботи - перейде у ФК "Бенфіка". Нападник вже погодився на пропозицію та сподівається, що сторони домовляться про його трансфер у турецький клуб. Зауважимо, що у минулому сезоні український гравець зіграв за "Гент" 43 матчі - забив 23 м'ячі та зробив 8 результативних передач. Його контракт з клубом повинен був тривати до літа 2025 року.

Читайте також
Український гравець Яремчук перейшов у португальський клуб "Бенфіка" (відео) Український гравець Яремчук перейшов у португальський клуб "Бенфіка" (відео)
Львів'янин Роман Яремчук, який раніше грав за бельгійський "Гент" підписав п'ятирічний контракт із футбольним клубом "Бенфікою" – 37-разовим чемпіоном Португалії.
Після дебюту у матчі з "Спартаком": "Бенфіка" перейменувала Twitter на честь Яремчука (фото) Після дебюту у матчі з "Спартаком": "Бенфіка" перейменувала Twitter на честь Яремчука (фото)
Гол спершу записали на українця та згодом переписали на захисника московського клубу й зарахували, як автогол.
Гравець збірної України Яремчук може перейти у португальську "Бенфіку": клуби ведуть переговори Гравець збірної України Яремчук може перейти у португальську "Бенфіку": клуби ведуть переговори
Окрім португальського клубу "Бенфіка" українським нападником, який наразі грає за бельгійський "Гент" Романом Яремчуком, зацікавились також провідні клуби Англії, Італії та Німеччини.
Loading...
Load next