Роналду побив рекорд Шевченка на чемпіонатах Європи

Роналду побив рекорд Шевченка на чемпіонатах Європи
Нападник збірної Португалії, Кріштіану Роналду став найстаршим гравцем, який забив два голи у фінальних турнірах Європейського чемпіонату з футболу.

Гравець збірної Португалії Кріштіану Роналду забив 2 голи у ворота Угорщини (3:0) на Євро-2020. Цим самим футболіст побив рекорд українця Андрія Шевченка та став найстаршим автором дубля на чемпіонатах Європи.

Такого результату Роналду досяг, відзначившись на останніх хвилинах матчу, яка завершилася перемогою збірної Угорщини. Оформивши дубль у ворота суперника, Кріштіану Роналду став найстаршим автором дубля в історії турніру, який він забив у віці 36 років та 103 днів.

Цим самим Кріштіану Роналду перевершив рекорд українського нападника, а тепер й головного тренера збірної України на цьогорічному Євро - Андрія Шевченка, який на Євро-2012 забив одразу два голи у ворота Швеції. Це трапилось коли Шевченку було 35 років та 256 днів.

Нагадаємо, що збірна України стане учасником суддівського експерименту на Євро-2020. Матч другого туру проти Північної Македонії судитиме аргентинський арбітр Фернандо Андреса Рапалліні. Зокрема, матч Україна - Північна Македонія відбудеться в Бухаресті завтра, 17 червня. Початок о 16:00.

Читайте також
Після дебюту у матчі з "Спартаком": "Бенфіка" перейменувала Twitter на честь Яремчука (фото) Після дебюту у матчі з "Спартаком": "Бенфіка" перейменувала Twitter на честь Яремчука (фото)
Гол спершу записали на українця та згодом переписали на захисника московського клубу й зарахували, як автогол.
Воротар збірної України увійшов до топ-5 кращих на Євро-2020 Воротар збірної України увійшов до топ-5 кращих на Євро-2020
Георгій Бущан здійснив посів шосте місце у рейтингу голкіперів на чемпіонаті Євро-2020, які здійснили найбільшу кількість сейвів.
Збірна України на Євро-2020: українські гравці зіграють проти команди Північної Македонії Збірна України на Євро-2020: українські гравці зіграють проти команди Північної Македонії
Сьогодні, 17 червня, о 16:00 збірна України поміряється своїми силами із футболістами з Північної Македонії. Зокрема, головний тренер українських футболістів визначився з основним складом гравців.
Loading...
Load next