Поєдинок між Усиком і Джошуа відбудеться у вересні – офіційно

Поєдинок між Усиком і Джошуа відбудеться у вересні – офіційно
Офіційно стали відомі дата і місце бою українського суперважковаговика Олександра Усика проти чемпіона WBA, WBO та IBF Ентоні Джошуа.

Бій відбудеться 25 вересня в Лондоні. Місцем його проведення стане стадіон футбольного клубу Тоттенхем. Про це повідомила промоутерська компанія Matchroom Boxing. На кону поєдинку - чемпіонські титули WBA, WBO, IBF та IBO, якими володіє боксер Джошуа.

WBO санкціонувала поєдинок між Джошуа та Усиком. Сторони протягом декількох місяців вели переговори і тільки нещодавно оголосили бій.

Промоутер Усика Олександр Красюк повідомив у коментарі Tribuna.com, що у контракті прописаний пункт реваншу в разі перемоги Олександра Усика.

Знаю, що Усик переможе, а ось у якому раунді - не знаю, - сказав Красюк.

За кар'єру Джошуа провів 25 боїв, де здобув 24 перемоги та однієї поразки. Боксер упродовж усього 2021 року готувався до поєдинку з Тайсоном Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона світу. Проте бій так і не відбувся, оскільки суд прийняв рішення проти Тайсона Ф'юрі, спортсмена зобов'язали дати провести третій поєдинок із Деонтеєм Уайлдером.

Український боксер опублікував у своєму Instagram процес остаточного оформлення угоди, а ще афішу найгучнішого поєдинку у своїй кар'єрі.

Британський чемпіон також повідомив про поєдинок з українцем у соцмережах. Таку заяву він зробив на даху стадіону «Тоттенхем Хотспурз». 

Подивіться на цей неймовірний стадіон за моєю спиною. 25 вересня на ньому буде прекрасна атмосфера. Я не можу дочекатися, коли пройде захист моїх чемпіонських поясів у суперважкій вазі. Уперед, давайте зробимо це, - заявив Джошуа. 

Зазначимо, що Олександр Усик на професійному рингу здобув 18 перемог у 18 поєдинках.

Читайте також
Усик прокоментував ставки букмекерів та експертів щодо поєдинку з Джошуа (відео) Усик прокоментував ставки букмекерів та експертів щодо поєдинку з Джошуа (відео)
Поєдинок Усик - Джошуа відбудеться 25 вересня у Лондоні на стадіоні "Тоттенгем". Українець є обов'язковим претендентом на титул WBO (Всесвітньої боксерської організації) у надважкій вазі.
Український боксер Усик разом з командою вилетів в Лондон на бій з Джошуа (відео) Український боксер Усик разом з командою вилетів в Лондон на бій з Джошуа (відео)
Український суперважковаговик та боксер Олександр Усик разом зі своєю командою відправився в Лондон на титульний бій проти чемпіона світу Ентоні Джошуа.
"Нехай робить все, що забажає": Усик прокоментував майбутній бій з Джошуа у Лондоні (відео) "Нехай робить все, що забажає": Усик прокоментував майбутній бій з Джошуа у Лондоні (відео)
Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF і IBO британець Ентоні Джошуа (24-1, 22 КО) напередодні бою з Олександром Усиком (18-0, 13 KO) вирішив залякати українця. Однак, українського боксера це не лякає.
Loading...
Load next