Усик прокоментував ставки букмекерів та експертів щодо поєдинку з Джошуа (відео)

Усик прокоментував ставки букмекерів та експертів щодо поєдинку з Джошуа (відео)
Поєдинок Усик - Джошуа відбудеться 25 вересня у Лондоні на стадіоні "Тоттенгем". Українець є обов'язковим претендентом на титул WBO (Всесвітньої боксерської організації) у надважкій вазі.

25 вересня Олександр Усик зустрінеться з чемпіоном світу Ентоні Джошуа. Експерти та букмекери вважають британського боксера фаворитом поєдинку. Усик запевняє, що взагалі не думає про те, що його недооцінюють.

Про це боксер розповів у відео Youtube-каналу GARNEKSPORTS.

Усик заявив, що він просто виходить у ринг та робить свою справу. Водночас статус андердога – не займає думки боксера.

Я не думаю про те, що я андердог. Я готувався, пройшов дуже складний тренувальний табір. Андердог, не андердог – я виходжу і роблю те, що роблю. Я дуже люблю боксувати, – сказав Усик.

Також спортсмен відмовився розкривати деталі своєї підготовки до поєдинку з Джошуа.

Ви знаєте, питання ставлять практично однакові, тому відповідати теж буду шаблонно. Я більше робив упор на те, щоб... Блін, я зараз не буду розповідати всі свої секрети. Так що я практично відпочивав, а за мене працював мій тренер, – зазначив Олександр.

Усик додав, що люди можуть недооцінювати його, проте це їх проблеми.

Я взагалі не думаю про те, що мене недооцінюють. Якщо люди хочуть так вважати, то це їхні проблеми, а не мої. Так що я через це не страждаю, - наголосив боксер.

Нагадаємо, що вчора, 20 вересня, Олександр Усик разом з командою вже вирушив до Лондона на бій з чемпіоном світу та WBA, WBO і IBF Ентоні Джошуа. В аеропорту Усик зробив фото з членами своєї команди, одним із них на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram поділився сам український боксер.

 

Читайте також
"Бути чемпіоном прикольно": Олександр Усик повернувся в Україну (відео) "Бути чемпіоном прикольно": Олександр Усик повернувся в Україну (відео)
Український боксер Олександр Усик у дуже доброму гуморі повернувся до України. О 02:15 чемпіон влаштував невеличку пресконференцію.
Поєдинок між Усиком і Джошуа відбудеться у вересні – офіційно Поєдинок між Усиком і Джошуа відбудеться у вересні – офіційно
Офіційно стали відомі дата і місце бою українського суперважковаговика Олександра Усика проти чемпіона WBA, WBO та IBF Ентоні Джошуа.
"Нехай робить все, що забажає": Усик прокоментував майбутній бій з Джошуа у Лондоні (відео) "Нехай робить все, що забажає": Усик прокоментував майбутній бій з Джошуа у Лондоні (відео)
Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF і IBO британець Ентоні Джошуа (24-1, 22 КО) напередодні бою з Олександром Усиком (18-0, 13 KO) вирішив залякати українця. Однак, українського боксера це не лякає.
Loading...
Load next