На офіційному сайті Олімпіади припустилися помилки: Крим відділений кордоном від України (фото)

На офіційному сайті Олімпіади припустилися помилки: Крим відділений кордоном від України (фото)
На офіційному сайті Олімпійських ігор-2020 у Токіо неправильно зобразили кордони України, відділивши Крим від України.

На офіційному сайті Олімпійських ігор в Токіо допустили грубу помилку. На карті тимчасово окупований Крим відділений кордоном від України. 

У  правій стороні екрану знаходиться спливаюче вікно Olympics Cheer Zone є межа між Кримом та материковою частиною України.

Нагадаємо, що з 23 липня до 8 серпня відбудуться Олімпійські ігри у Токіо. Україну на Олімпіаді представлять 157 атлетів у 25 видах спорту. Завтра, 23 липня о 14:00 відбудеться офіційна церемонія відкриття. 

Зазначимо, що вісім представників з Львівщини представлятимуть Україну Олімпійських Іграх у Токіо. З них 6-ро вперше змагатимуться на Олімпіаді. Мають олімпійський досвід лише борчиня Алла Черкасова та лучниця Вероніка Марченко. Спортсменки брали участь в Олімпіаді в Ріо.

Читайте також
Олімпійські ігри 2020: вісім представників з Львівщини представлятимуть Україну на змаганнях (відео) Олімпійські ігри 2020: вісім представників з Львівщини представлятимуть Україну на змаганнях (відео)
Уже 23 липня - відкриття Олімпійських ігор в Токіо. Замість звичних чотирьох, через пандемії її чекали 5 років.
На сайті Олімпійських ігор виправили помилку,  змінивши позначення кордонів України На сайті Олімпійських ігор виправили помилку, змінивши позначення кордонів України
Міністерство закордонних справ України оперативно відреагувало на ситуацію. МЗС доручило посольствам України у Швейцарії та Японії розібратися з цим інцидентом.
Кольори символізують надію та віру: олімпійська збірна України представила нову форму (фото) Кольори символізують надію та віру: олімпійська збірна України представила нову форму (фото)
На п'єдестал пошани на Олімпіаді-2020, яка цього року відбудеться у Токіо, українські олімпійці підійматимуться у ніжній синьо-жовтій палітрі, що символізує надію і віру.
Loading...
Load next