На сайті Олімпійських ігор виправили помилку, змінивши позначення кордонів України

На сайті Олімпійських ігор виправили помилку,  змінивши позначення кордонів України
Міністерство закордонних справ України оперативно відреагувало на ситуацію. МЗС доручило посольствам України у Швейцарії та Японії розібратися з цим інцидентом.

Наразі на карті у pop-up вікні Olympics Cheer Zone на сайті Олімпійських ігор прибрали позначку, яка відділяла окупований півострів від решти території України. Окуповані території на Донбасі жодних позначок не мають.

Міністерство закордонних справ України прокоментувало цю ситуацію, інформує  "РБК-Україна". 

МЗС доручило посольствам України у Швейцарії та Японії розібратися в цій ситуації, - сказав речник МЗС Олег Ніколенко.

Зазначимо, що Olympics Cheer Zone - це інтернет-ресурс, де можна віртуально підтримати спортсменів, які виступають на Олімпійських іграх. Інтерактивна карта відображатиме всіх охочих фанів.

Нагадаємо, що нещодавно на офіційному сайті Олімпійських ігор в Токіо допустили грубу помилку. На карті тимчасово окупований Крим був відділений кордоном від України. 

Читайте також
На офіційному сайті Олімпіади припустилися помилки: Крим відділений кордоном від України (фото) На офіційному сайті Олімпіади припустилися помилки: Крим відділений кордоном від України (фото)
На офіційному сайті Олімпійських ігор-2020 у Токіо неправильно зобразили кордони України, відділивши Крим від України.
Олімпійські ігри 2020: вісім представників з Львівщини представлятимуть Україну на змаганнях (відео) Олімпійські ігри 2020: вісім представників з Львівщини представлятимуть Україну на змаганнях (відео)
Уже 23 липня - відкриття Олімпійських ігор в Токіо. Замість звичних чотирьох, через пандемії її чекали 5 років.
Кольори символізують надію та віру: олімпійська збірна України представила нову форму (фото) Кольори символізують надію та віру: олімпійська збірна України представила нову форму (фото)
На п'єдестал пошани на Олімпіаді-2020, яка цього року відбудеться у Токіо, українські олімпійці підійматимуться у ніжній синьо-жовтій палітрі, що символізує надію і віру.
Loading...
Load next