Російський телеканал не показав збірну України на відкритті літньої Олімпіади-2020

Російський телеканал не показав збірну України на відкритті літньої Олімпіади-2020
У пресслужбі телеканалу запевнили, що не зробили цього, оскільки необхідно було виконати комерційні зобов’язання перед рекламодавцями.

У п’ятницю, 23 липня російський «Перший канал» не показав вихід збірної України на церемонії відкриття Літніх Олімпійських ігор-2020 у Токіо. 

Про це повідомляють російські ЗМІ «РБК» і «Дождь».

Під час трансляції традиційного проходження національних збірних Олімпійським стадіоном російський «Перший канал» увімкнув рекламу перед виходом на стадіон збірної Уганди. Слідом за нею йши українські олімпійці. 

Збірна України здійснила свій вихід як раз під час реклами, в трансляцію «Першого каналу» це не потрапило. 

У пресслужбі «Першого каналу» повідомили «РБК», що перерва в трансляції зумовлена «виконанням комерційних зобов’язань» перед рекламодавцями, тому «показ переривається рекламою кілька разів».

Зазначимо, що подібні випадки на російському телебаченні трапляються не вперше. Російське спортивне видання «Чемпионат» повідомляє, що показ матчу чвертьфіналу Євро-2020 між Україною та Англією обірвався, коли виконувався гімн України.

Нагадаємо, що Олімпійські ігри відбуватимуться в Токіо з 23 липня до 9 серпня.

 

Читайте також
Третя медаль для України на Олімпіаді-2020: "бронзу" здобули стрільці у змішаному змаганні Третя медаль для України на Олімпіаді-2020: "бронзу" здобули стрільці у змішаному змаганні
Українські стрільці вибороли першу медаль. Змішані командні змагання зі стрільби дебютують в олімпійській програмі саме у Токіо.
Українець встановив новий національний та олімпійський рекорд, а також виступить у фіналі Українець встановив новий національний та олімпійський рекорд, а також виступить у фіналі
Цього разу своїми успіхами потішив український плавець Михайло Романчук. Він становив новий національний та олімпійський рекорд у запливах на 800 метрів вільним стилем.
Перша медаль України на Олімпіаді-2020 в Токіо: Білодід виборола "бронзу" (відео) Перша медаль України на Олімпіаді-2020 в Токіо: Білодід виборола "бронзу" (відео)
Для України це перша медаль у дзюдо на Олімпійських іграх з 2008 року, а також перша в історії України олімпійська медаль в жіночому дзюдо.
Loading...
Load next