Берінчик нокаутував "Російського молота" в бою на голих кулаках (відео)

Берінчик нокаутував "Російського молота" в бою на голих кулаках (відео)
Український боксер нокаутував друга Конора МакГрегора. Суперник Берінчика відмовився виходити на 5-й раунд.  

24 липня, 33-річний український боксер Денис Берінчик здобув впевнену перемогу над ірландським бійцем змішаних єдиноборств Артемом Лобовим на прізвисько "Російський молот" у бою на голих кулаках.

Про це інформує Tribuna.com.

Поєдинок відбувався у Палаці спорту в Києві.

Український боксер ефектно вийшов на ринг у стилі серіалу "Гострі картузи".  З перших хвилин бою Берінчик намагався захопити ініціативу, проте Лобов вдало захистився і відповів кількома ударами. Українець мав солідну перевагу над суперником за рахунок швидкості роботи рук.

У 3-й і 4-й двохвилинках Лобов побував у нокдауні. На 5-й раунд "Російський молот" відмовився виходити. Рефері зафіксував перемогу Берінчика технічним нокаутом. Після тріумфу команда Дениса носила Берінчика на руках.

Зазначимо, що Денис Берінчик - український професійний боксер, срібний призер Олімпійських ігор у 2012 році та срібний призер чемпіонату світу у 2011 році. Виступає спортсмен у першій напівсередній вазі (до 63,5 кг) та легкій вазі (до 61,2 кг). 

 

Читайте також
Усик прокоментував ставки букмекерів та експертів щодо поєдинку з Джошуа (відео) Усик прокоментував ставки букмекерів та експертів щодо поєдинку з Джошуа (відео)
Поєдинок Усик - Джошуа відбудеться 25 вересня у Лондоні на стадіоні "Тоттенгем". Українець є обов'язковим претендентом на титул WBO (Всесвітньої боксерської організації) у надважкій вазі.
Український боксер Хижняк виграв свій перший бій на Олімпійських іграх-2020 Український боксер Хижняк виграв свій перший бій на Олімпійських іграх-2020
Український боксер Олександр Хижняк впевнено розпочав олімпійський турнір у Токіо.
Поєдинок між Усиком і Джошуа відбудеться у вересні – офіційно Поєдинок між Усиком і Джошуа відбудеться у вересні – офіційно
Офіційно стали відомі дата і місце бою українського суперважковаговика Олександра Усика проти чемпіона WBA, WBO та IBF Ентоні Джошуа.
Loading...
Load next