Залишилась без олімпійської медалі: українка Харлан програла у першому поєдинку на Олімпійських іграх

Залишилась без олімпійської медалі: українка Харлан програла у першому поєдинку на Олімпійських іграх
Найкраща шаблістка світу українка Харлан сенсаційно залишила Олімпіаду, оскільки вилетіла в першому ж бою.

Українська фехтувальниця Ольга Харлан програла в 1/16 фіналу китаянці Ян Хен'юй на Олімпійських іграх-2020, що цього року проходять у Токіо. Українка програла 25-річній представниці Китаю Хенгуй Ян із рахунком 12:15.

Фехтувальниця спершу непогано розпочала перший період і вела рахунок 6:2, але потім її суперниці вдалося зрівнятися і вийти вперед. Та згодом Харлан втратила свою перевагу у бою та поступилась своїй суперниці.

Зазначимо, що до бою на Олімпійських іграх фехтувальниці зустрічалися за свою кар'єру вже двічі: у 2017 та 2019 роках й тоді двічі перемагала українка (15:12 та 15:4). Проте, на Олімпіаді в Токіо Харлан поступилася своїй суперниці.

За свою кар'єру Ольга Харлан завоювала 4 олімпійські медалі (1 золото, 1 срібло і 2 бронзи), є шестиразовою чемпіонкою світу і восьмиразовою чемпіонкою Європи. Вона є найтитулованішою українською спортсменкою.

Нагадаємо, що український фехтувальник Ігор Рейзлін у напруженій дуелі на шпагах переміг італійця у поєдинку за бронзову нагороду на Олімпіаді в Токіо.

Читайте також
Олімпійські ігри 2020: вісім представників з Львівщини представлятимуть Україну на змаганнях (відео) Олімпійські ігри 2020: вісім представників з Львівщини представлятимуть Україну на змаганнях (відео)
Уже 23 липня - відкриття Олімпійських ігор в Токіо. Замість звичних чотирьох, через пандемії її чекали 5 років.
Кольори символізують надію та віру: олімпійська збірна України представила нову форму (фото) Кольори символізують надію та віру: олімпійська збірна України представила нову форму (фото)
На п'єдестал пошани на Олімпіаді-2020, яка цього року відбудеться у Токіо, українські олімпійці підійматимуться у ніжній синьо-жовтій палітрі, що символізує надію і віру.
Лідер збірної України Жан Беленюк боротиметься за "золото" у фіналі Олімпіади Лідер збірної України Жан Беленюк боротиметься за "золото" у фіналі Олімпіади
Український борець та за сумісництвом депутат Верховної Ради Жан Беленюк вийшов у фінал Олімпійських Ігор з греко-римської боротьби у ваговій категорії 87 кілограмів.
Loading...
Load next