Друга медаль у скарбничку української збірної: шпажист Рейзлiн завоював "бронзу" на Олімпіаді

Друга медаль у скарбничку української збірної: шпажист Рейзлiн завоював "бронзу" на Олімпіаді
Український фехтувальник Ігор Рейзлін у напруженій дуелі на шпагах переміг італійця у поєдинку за бронзову нагороду на Олімпіаді в Токіо.

Український фехтувальник Ігор Рейзлін завоював бронзову медаль для збірної України в одиночному турнірі на шпагах на Олімпійських іграх-2020 у Токіо.

Він став єдиним українським шпажистом, що пройшов до півфіналу, Роман Свічкар та Богдан Нікішин програли ще у першому раунді. 

Зазначимо, що раніше ніхто з українців не проходив у півфінал одиночного турніру з чоловічої шпаги.

Рейзлін поступився у півфіналі французові Ромену Каннону. У боротьбі за третє місце українець переміг італійця Андреа Сантареллі.

Це друга медаль України на Олімпійських іграх-2020.

Нагадаємо, що у суботу, 24 липня Дар'я Білодід завоювала "бронзу" у вазі до 48 кілограмів на Олімпійських іграх у Токіо. 

Зауважимо, що львів'янин Павло Коростильов був за крок від медалей, він посів четверте місце у стрільбі з пневматичного пістолета з 10 метрів на Олімпійських іграх в Токіо.

 

Читайте також
Ще одна медаль України у боротьбі: Коляденко здобула "бронзу" Ще одна медаль України у боротьбі: Коляденко здобула "бронзу"
У непростій боротьбі українка завоювала ще одну медаль для України. Ірина Коляденко була у хвилині від бронзової нагороди.
Олімпійські зустрічі 2020: борчиня Лівач про виступ у Токіо та наступну Олімпіаду (відео) Олімпійські зустрічі 2020: борчиня Лівач про виступ у Токіо та наступну Олімпіаду (відео)
Українська борчиня вільного стилю, призерка чемпіонату світу та чемпіонка Європи Оксана Лівач поділилася своїми враженнями від першої для неї Олімпіади у Токіо. Розповіла у чому відмінність між такими стартами та виступами на Чемпіонатах світу та Європи. Також згадала про наступні Ігри у Парижі.
Третя медаль для України на Олімпіаді-2020: "бронзу" здобули стрільці у змішаному змаганні Третя медаль для України на Олімпіаді-2020: "бронзу" здобули стрільці у змішаному змаганні
Українські стрільці вибороли першу медаль. Змішані командні змагання зі стрільби дебютують в олімпійській програмі саме у Токіо.
Loading...
Load next