Вбивство журналіста Павла Шеремета: суд продовжив дослідження доказів у справі

Вбивство журналіста Павла Шеремета: суд продовжив дослідження доказів у справі
Журналіст Павло Шеремет загинув від вибуху вранці 20 липня 2016 року. Йому підклали вибухівку під автомобіль.

Шевченківський районний суд міста Києва продовжив розгляд справи про вбивство українського, білоруського та російського журналіста Павла Шеремета щодо трьох обвинувачених у справі — Андрія Антоненка, Яни Дугарь та Юлії Кузьменко. Про це повідомляє видання "Укрінформ" із посиланням на інформацію свого кореспондента.

Дугарь, Антоненко та Кузьменко.

Зокрема, на засіданні суду, яке відбулось сьогодні, 27 липня, були присутні підозрювані у справі вбивства Шеремета - Дугарь, Кузьменко та Антоненко. Окрім них у залі суду також були їхні адвокати, представник звинувачення та представники потерпілих.

Автомобіль в якому загинув Павло Шеремет.

Наразі ж суд продовжив дослідження доказів у справі, раніше наданих прокурором.

Нагадаємо, що журналіст Павло Шеремет, який на той час працював в інтернет-виданні "Українська правда", загинув 20 липня 2016 року внаслідок вибуху автомобіля у центрі Києва.

Згодом, 12 грудня 2019 року тодішній міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив про затримання та оголошення підозр лікарю і волонтеру Юлії Кузьменко, медсестрі парашутно-десантного батальйону Яні Дугарь і ветерану АТО Андрію Антоненку. Самі ж підозрювані наголошують на тому, що справу сфабриковано, вони наводять цьому низку своїх доказів.

Читайте також
Вбивство Шеремета: лікарку Кузьменко відпустили під нічний домашній арешт (фото) Вбивство Шеремета: лікарку Кузьменко відпустили під нічний домашній арешт (фото)
Підозрюваній у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета, лікарці Юлії Кузьменко, пом'якшили запобіжний захід - суд відпустив її під нічний домашній арешт та зняли електронний браслет.
"Ситуація неприємна": Кузьменко слідом за Дугарь заявила про стеження та переслідування "Ситуація неприємна": Кузьменко слідом за Дугарь заявила про стеження та переслідування
Жінка закликала не вірити їй, якщо вона раптово почне брати на себе провину за вбивство Шеремета і просить розцінювати це як "крик про допомогу".
Підозрювана у справі Шеремета Кузьменко прокоментувала відставку Авакова Підозрювана у справі Шеремета Кузьменко прокоментувала відставку Авакова
Юлія Кузьменко прокоментувала відставку Авакова, де зазначила, що чекає дій від держави, а не зміни прізвищ.
Loading...
Load next