Підозрювана у справі Шеремета Кузьменко прокоментувала відставку Авакова

Підозрювана у справі Шеремета Кузьменко прокоментувала відставку Авакова
Юлія Кузьменко прокоментувала відставку Авакова, де зазначила, що чекає дій від держави, а не зміни прізвищ.

Фігурантка справи про вбивство журналіста Павла Шеремета спокійно відреагувала на новину про відставку колишнього міністра внутрішніх справ. Вона наголосила, що в Україні необхідно змінювати систему.

Про це жінка повідомила в інтерв'ю виданню "Сьогодні".

Ви знаєте, я чекаю не зміни прізвищ, а дій. Чекаю того, щоб в Україні було порушено питання фальсифікації кримінальних справ. Адже це стосується не тільки нас, не тільки нашої кримінальної справи. Система не змінилася від слова "взагалі". Ми сподівалися, що з появою нової поліції 2015 року щось зміниться. Але минули роки і стало зрозуміло, що це всього лише новий гвинтик в старій системі, - повідомляє Кузьменко. 

Юлія Кузьменко зазначила, що вірить в людей  "для яких їхня робота – це честь і які хочуть розслідувати цю справу по-справжньому".

Зазначимо, що завтра, 20 липня, виповнюється рівно 5 років, як в Києві жорстоко вбили журналіста Павла Шеремета. У ході розслідування справи були затримані троє підозрюваних – музикант Андрій Антоненко, волонтер і кардіолог Юлія Кузьменко і медсестра Яна Дугарь. Двоє перших відпущені судом під домашній арешт. Самі ж підозрювані наголошують на тому, що справу сфабриковано, вони наводять цьому низку своїх доказів. 

Нагадаємо, що 15 липня Верховна Рада проголосувала за відставку Арсена Авакова з посади очільника Міністерства внутрішніх справ та депутати схвалили рішення щодо його бажання звільнитись.
 

Читайте також
Вбивство Шеремета: лікарку Кузьменко відпустили під нічний домашній арешт (фото) Вбивство Шеремета: лікарку Кузьменко відпустили під нічний домашній арешт (фото)
Підозрюваній у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета, лікарці Юлії Кузьменко, пом'якшили запобіжний захід - суд відпустив її під нічний домашній арешт та зняли електронний браслет.
"Ситуація неприємна": Кузьменко слідом за Дугарь заявила про стеження та переслідування "Ситуація неприємна": Кузьменко слідом за Дугарь заявила про стеження та переслідування
Жінка закликала не вірити їй, якщо вона раптово почне брати на себе провину за вбивство Шеремета і просить розцінювати це як "крик про допомогу".
Вбивство журналіста Павла Шеремета: суд продовжив дослідження доказів у справі Вбивство журналіста Павла Шеремета: суд продовжив дослідження доказів у справі
Журналіст Павло Шеремет загинув від вибуху вранці 20 липня 2016 року. Йому підклали вибухівку під автомобіль.
Loading...
Load next