"Ситуація неприємна": Кузьменко слідом за Дугарь заявила про стеження та переслідування

"Ситуація неприємна": Кузьменко слідом за Дугарь заявила про стеження та переслідування
Жінка закликала не вірити їй, якщо вона раптово почне брати на себе провину за вбивство Шеремета і просить розцінювати це як "крик про допомогу".

Підозрювана у вбивстві журналіста Павла Шеремета дитяча лікарка Юлія Кузьменко вслід за ще однією фігуранткою у справі, військовим медиком Яною Дугарь, повідомила про стеження та переслідування. Про це Кузьменко написала в середу, 18 серпня, на своїй сторінці у Facebook.

Ситуація неприємна - нас дійсно переслідують. Після випадків переслідування та спроб проникнути в приміщення проживання Яни Дугарь, я намагаюся уважно слідкувати в тому числі і за автомобілями, які їздять поряд зі мною, - зазначила Кузьменко.

У зв’язку із стеженням Кузьменко вирішила заявити, що не має суїцидальних настроїв і її машина знаходиться в ідеальному стані, а сама вона обережний водій.

У випадку якщо зненацька я починаю брати вину за вбивство Шеремета на себе - це брехня, прошу одразу розцінювати як голосне волання про негайну допомогу,  - додала підозрювана.

Нагадаємо, що 4 серпня підозрюваній у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета, лікарці Юлії Кузьменко, пом'якшили запобіжний захід - суд відпустив її під нічний домашній арешт та зняли електронний браслет. Зокрема, 6 серпня Яна Дугарь, яку також обвинувачують у причетності до вбивства, заявила про стеження. У її будинку спрацювала сигналізація, а біля нього підозрювана помічала "чужих".

Наразі ж ще один підозрюваний Антоненко перебуває під цілодобовим домашнім арештом, Кузьменко під нічним, а Дугарь під особистим зобов'язанням.

Читайте також
Вбивство Шеремета: лікарку Кузьменко відпустили під нічний домашній арешт (фото) Вбивство Шеремета: лікарку Кузьменко відпустили під нічний домашній арешт (фото)
Підозрюваній у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета, лікарці Юлії Кузьменко, пом'якшили запобіжний захід - суд відпустив її під нічний домашній арешт та зняли електронний браслет.
Вбивство журналіста Павла Шеремета: суд продовжив дослідження доказів у справі Вбивство журналіста Павла Шеремета: суд продовжив дослідження доказів у справі
Журналіст Павло Шеремет загинув від вибуху вранці 20 липня 2016 року. Йому підклали вибухівку під автомобіль.
Суд залишив Антоненка під цілодобовим домашнім арештом Суд залишив Антоненка під цілодобовим домашнім арештом
Захист музиканта та ветерана АТО Андрія Антоненка, якого обвинувачують у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета, просив змінити йому запобіжний захід з цілодобового домашнього арешту на особисте зобов’язання, однак суд все ж таки не задовольнив клопотання.
Loading...
Load next