Український футболіст Руслан Маліновський повернувся до тренувань з "Аталантою"

Український футболіст Руслан Маліновський повернувся до тренувань з "Аталантою"
Грижа живота заважала українському гравцем протягом усього сезону, однак було прийнято рішення щодо операції - її перенесли на міжсезоння.

Півзахисник збірної України та італійської "Аталанти" Руслан Маліновський повернувся до тренувань зі своєю командою після перенесеної операції на грижу живота. Зокрема, Маліновський, разом з новачком команди Джузеппе Пеццеллою і Ремо Фройлером пройшли індивідуальні тести, повідомляється на сайті ФК "Аталанта".

"Знову в строю", — прокоментував Руслан фото, яке було зроблене в новій формі "Аталанти" на тренувальній базі клубу в Зінгонії.

Півзахиснику видалили грижу, однак прогнозувалося, що він приступить до тренувань лише приблизно за два місяці після операції. Та відновлення гравця йде набагато швидшими темпами, оскільки операцію на грижі, яка турбувала його ще до початку Євро-2020 українському нападнику зробили 9 липня.

Зазначимо, що у минулому сезоні Руслан зіграв в 43 матчах, забив 10 м’ячів і зробив 12 гольових передач. Наразі ж він вже готовий розпочати підготовку до футбольного сезону 2021/22. 

Нагадаємо, що найдорожчим українським гравцем залишається півзахисник Руслан Маліновський, ціна якого не змінилася після Євро-2020 та становить 30 мільйонів євро.

Читайте також
Лідер збірної України Маліновський вдало переніс операцію в Італії (фото) Лідер збірної України Маліновський вдало переніс операцію в Італії (фото)
Півзахисник італійської "Атланти" та ключовий гравець збірної України вдало переніс операцію з видалення грижі із живота.
П'ять гравців збірної України подорожчали після Євро-2020 П'ять гравців збірної України подорожчали після Євро-2020
Найдорожчим українським гравцем залишається півзахисник Руслан Малиновський, ціна якого не змінилася після Євро-2020 та становить 30 мільйонів євро.
Гравця збірної України Забарного за 5,5 мільйонів хоче купити італійський клуб Гравця збірної України Забарного за 5,5 мільйонів хоче купити італійський клуб
Центральним захисником київського "Динамо" та збірної України Іллею Забарним зацікавився клуб із Серії А.
Loading...
Load next