Лідер збірної України Маліновський вдало переніс операцію в Італії (фото)

Лідер збірної України Маліновський вдало переніс операцію в Італії (фото)
Півзахисник італійської "Атланти" та ключовий гравець збірної України вдало переніс операцію з видалення грижі із живота.

Операцію Руслану Маліновському провів італійський професор Джузеппе Сансонетті. Раніше медик вже оперував одноклубника Маліновського з "Атланти" -  Маріо Пашаліча, повідомляє Tuttoatalanta.

Реабілітація та відновлення після операції триватиме для гравця близько 45−50 днів. Через це Маліновський ймовірно не зможе допомогти збірній України у вересневих матчах відбору на чемпіонат світу, які відбудуться у Катарі проти Казахстану та Франції.

Дружина футболіста Роксана опублікувала в Instagram фотографію Малиновського з лікарняної палати з підписом: "До зустрічі".

Зокрема, грижа живота заважала українському гравцем протягом усього сезону, однак було прийнято рішення щодо операції - її перенесли на міжсезоння. Зумовлено це було тим, аби Маліновський міг взяти участь у Євро-2020 в складі "синьо-жовтої" команди.

Нагадаємо, що Руслан Маліновський взяв участь у всіх 4 матчах цьогорічного чемпіонату Європи з футболу та відзначився лише одним асистом в матчі з Нідерландами. Він лише пропустив матч у чвертьфіналі з Англією, який завершився розгромною поразкою збірної України із рахунком 4:0.

Читайте також
Український футболіст Руслан Маліновський повернувся до тренувань з "Аталантою" Український футболіст Руслан Маліновський повернувся до тренувань з "Аталантою"
Грижа живота заважала українському гравцем протягом усього сезону, однак було прийнято рішення щодо операції - її перенесли на міжсезоння.
Гравця збірної України Забарного за 5,5 мільйонів хоче купити італійський клуб Гравця збірної України Забарного за 5,5 мільйонів хоче купити італійський клуб
Центральним захисником київського "Динамо" та збірної України Іллею Забарним зацікавився клуб із Серії А.
П'ять гравців збірної України подорожчали після Євро-2020 П'ять гравців збірної України подорожчали після Євро-2020
Найдорожчим українським гравцем залишається півзахисник Руслан Малиновський, ціна якого не змінилася після Євро-2020 та становить 30 мільйонів євро.
Loading...
Load next