Українська тенісистка Світоліна уперше в кар'єрі пройшла у півфінал на Олімпіаді

Українська тенісистка Світоліна уперше в кар'єрі пройшла у півфінал на Олімпіаді
Світоліна стала першою представницею України, яка зіграє у півфіналі одиночного розряду Олімпіади.

Перша ракетка України Еліна Світоліна пройшла у півфінал одиночного турніру з тенісу, що проводиться на Олімпійських Іграх у Токіо. Вона у двох сетах обіграла представницю Італії Камілою Джорджі. 

У чвертьфіналі Світоліна зустрілася з представницею Італії Камілою Джорджі. Суперниці двічі зустрічалися раніше і здобули по одній перемозі. Останній матч закінчився на користь італійки - у 2017 році Бірмінгемі Джорджі перемогла українку.

Цього разу українка у двох сетах обіграла італійку Камілу Джорджі – 6:4, 6:4. Матч тривав 1 годину і 32 хвилини. Світоліна стала першою представницею України, яка зіграє у півфіналі одиночного розряду Олімпіади.

Зазначимо, що перед зустріччю з Джорджі українка провела три виснажливі поєдинки. Усіх попередніх суперниць - Лауру Зігемунд, Айлу Томлянович та Марію Саккарі вона змогла здолати лише в трьох сетах. У другому та третьому матчах українка здобувала вольові перемоги.

Нагадаємо, що вчора, 28 липня український плавць Михайло Романчук
становив новий національний та олімпійський рекорд у запливах на 800 метрів вільним стилем у Токіо. 

Читайте також
Світоліна здобуває чергову перемогу та виходить до чвертьфіналу Олімпіади-2020 Світоліна здобуває чергову перемогу та виходить до чвертьфіналу Олімпіади-2020
Перед початком матчу Світоліна стала найрейтинговішою тенісисткою (шоста у рейтингу) на Олімпіаді 2020 року в жіночому турнірі.
Ще одна медаль для України на Олімпіаді-2020: тенісистка Світоліна завоювала "бронзу" Ще одна медаль для України на Олімпіаді-2020: тенісистка Світоліна завоювала "бронзу"
Українка Світоліна здобула першу медаль для України у тенісі на Олімпійських іграх.
Олімпійські зустрічі 2020: гімнастка Погранична про Токіо та плани на майбутнє (відео) Олімпійські зустрічі 2020: гімнастка Погранична про Токіо та плани на майбутнє (відео)
Христина Погранична - українська гімнастка, фіналістка Олімпійських Ігор у Токіо, срібна призерка ІІІ-х літніх Юнацьких Олімпійських ігор у Буенос-Айресі, абсолютна чемпіонка XVII Всесвітньої літньої Гімназіади 2018-го, чемпіонка України серед юніорів з художньої гімнастики 2017 і 2018 років. Спортсменка поділилася своїми враженнями від Олімпіади-2020. Розповіла про травми, прикрі інциденти під час змагань та мотивацію під час складних моментів.
Loading...
Load next