Ще одна медаль України у боротьбі: Коляденко здобула "бронзу"

Ще одна медаль України у боротьбі: Коляденко здобула "бронзу"
У непростій боротьбі українка завоювала ще одну медаль для України. Ірина Коляденко була у хвилині від бронзової нагороди.

Українка Ірина Коляденко здобула бронзову медаль на Олімпійських Іграх у Токіо. У фіналі вона перемогла представницю Латвії Анастасію Григорьєву.

Перший період сутички закінчився внічию. Проте, наприкінці четвертої хвилини українка вже вийшла уперед та заробила один бал.

Наступний бал видався українці непросто, вона була у хвилині від бронзової нагороди.

За останні п'ять секунд Коляденко виштовхали з рингу, але бал не зарахували. 

Суперниця українки була одною із найдосвідченіших на Олімпійських Іграх. У 2014 році вона здобула бронзову нагороду на чемпіонаті світу, а також стала 4-разовою чемпіонкою Європи.

Зазначимо, що Ірина Коляденко - 22-річна борчиня, представниця України у жіночій боротьбі, що виступає у вазі до 62 кг. Вона чинна чемпіонка Європи, а також срібна призерка останнього чемпіонату світу.

Нагадаємо, що український борець з греко-римської боротьби Жан Беленюк здобув перше олімпійське “золото” та приніс Україні довгоочікувану перемогу.

 А борець Парвіз Насібов завоював для України друге "срібло" на Олімпіаді-2020.

Читайте також
Борчиня Черкасова здобула для України бронзову нагороду на Іграх в Токіо Борчиня Черкасова здобула для України бронзову нагороду на Іграх в Токіо
Чергова перемога для України у боротьбі на Олімпіаді-2020 - борчиня Алла Черкасова здобула олімпійську "бронзу".
Українська веслувальниця вдруге вийшла в півфінал Олімпіади-2020 Українська веслувальниця вдруге вийшла в півфінал Олімпіади-2020
Українка Вікторія Ус наблизилася на крок до другого поспіль фіналу на Олімпійських іграх-2020 у Токіо.
Третя медаль для України на Олімпіаді-2020: "бронзу" здобули стрільці у змішаному змаганні Третя медаль для України на Олімпіаді-2020: "бронзу" здобули стрільці у змішаному змаганні
Українські стрільці вибороли першу медаль. Змішані командні змагання зі стрільби дебютують в олімпійській програмі саме у Токіо.
Loading...
Load next