Трьох українських легкоатлетів відсторонили від Олімпіади через допінг-проби

Трьох українських легкоатлетів відсторонили від Олімпіади через допінг-проби
Троє українських легкоатлетів не зможуть виступити через недостатню кількість проведених допін-проб.

Відразу трьох легкоатлетів відсторонили від змагань через невиконання вимог незалежної організація по боротьбі з допінгом у легкій атлетиці. Вони не візьмуть участі у метанні молота, спортивній ходьбі та естафеті на Олімпійських іграх у Токіо.

Про це повідомляє Athletics Integrity Unit та Федерація легкої атлетики України.

У Токіо не зможуть виступити троє легкоатлетів – Михайло Гаврилюк (метання молота), Назар Коваленко (спортивна ходьба) та Наталя Пироженко-Чорномаз (естафета 4х400 метрів).

У Федерації легкої атлетики України повідомляють, що троє українських спортсменів не зможуть виступити на Іграх ХХХІІ Олімпіади в Токіо через недостатню кількість проведених допін-проб.

У зв’язку з пандемією та, як наслідок, суттєвими змінами спортивного календаря змагань і термінів кваліфікаційного відбору на Ігри ХХХІІ Олімпіади, спортсмени, які відібралися на Олімпійські ігри в останні тижні перед закриттям кваліфікаційного вікна, повинні були здати три позазмагальні допінг-проби у дуже стислий, обмежений термін, - йдеться у повідомленні. 

Зазначимо, що перші змагання з легкої атлетики на Олімпіаді-2020 розпочнуться вже завтра, 30 липня. 

Читайте також
Перша медаль України на Олімпіаді-2020 в Токіо: Білодід виборола "бронзу" (відео) Перша медаль України на Олімпіаді-2020 в Токіо: Білодід виборола "бронзу" (відео)
Для України це перша медаль у дзюдо на Олімпійських іграх з 2008 року, а також перша в історії України олімпійська медаль в жіночому дзюдо.
Російський телеканал не показав збірну України на відкритті літньої Олімпіади-2020 Російський телеканал не показав збірну України на відкритті літньої Олімпіади-2020
У пресслужбі телеканалу запевнили, що не зробили цього, оскільки необхідно було виконати комерційні зобов’язання перед рекламодавцями.
Третя медаль для України на Олімпіаді-2020: "бронзу" здобули стрільці у змішаному змаганні Третя медаль для України на Олімпіаді-2020: "бронзу" здобули стрільці у змішаному змаганні
Українські стрільці вибороли першу медаль. Змішані командні змагання зі стрільби дебютують в олімпійській програмі саме у Токіо.
Loading...
Load next