Борець Теміров побореться за "бронзу" на Олімпіаді з греко-римської боротьби

Борець Теміров побореться за "бронзу" на Олімпіаді з греко-римської боротьби
Українцеві не вдалося пройти у "золотий" фінал Олімпійських Ігор у Токіо в греко-римській боротьбі.

Українець Ленур Теміров, що виступає у вазі до 60 кілограмів, має можливість поборотися за "бронзу" в греко-римській боротьбі на Олімпійських Іграх у Токіо. 

Суперником Темірова у півфіналі був японець Кенітіро Фуміта - дворазовий чемпіон світу у вазі до 60 кг. 

У підсумку Теміров поступився Фуміті з результатом 1:5. І продовжить боротьбу за "бронзу".

Для українця це вже другі Олімпійські Ігри у його кар'єрі. На Олімпіаді-2012 українець поступився у першій ж сутичці. Але у Токіо Ленур здолав двох суперників перед півфіналом і мав можливість покращити ще свій результат.

2 серпня Теміров побореться за "бронзу" Ігор у Токіо.

Ленур Теміров - 3-разовий бронзовий призер чемпіонатів світу (2018 рік), а також чемпіонатів Європи (2019 та 2020 роки).

Читайте також
Ще одна медаль України у боротьбі: Коляденко здобула "бронзу" Ще одна медаль України у боротьбі: Коляденко здобула "бронзу"
У непростій боротьбі українка завоювала ще одну медаль для України. Ірина Коляденко була у хвилині від бронзової нагороди.
Борчиня Черкасова здобула для України бронзову нагороду на Іграх в Токіо Борчиня Черкасова здобула для України бронзову нагороду на Іграх в Токіо
Чергова перемога для України у боротьбі на Олімпіаді-2020 - борчиня Алла Черкасова здобула олімпійську "бронзу".
Борець Насібов здобув для України друге "срібло" на Олімпіаді-2020 Борець Насібов здобув для України друге "срібло" на Олімпіаді-2020
У фіналі Насібову не вдалося здолати суперника. Проте, у Токіо він оновив найкращий результат України у своїй ваговій категорії греко-римської боротьби.
Loading...
Load next