Двоє українських веслувальників вийшли до півфіналу Олімпіади-2020

Двоє українських веслувальників вийшли до півфіналу Олімпіади-2020
Кваліфікації в жіночих змаганнях з веслування були не настільки вдалими для українок.

Дует українців Павла Алтухова і Дмитра Янчука зумів кваліфікуватися до півфіналу Олімпіади у веслуванні на каное на 1000 метрів. У попередньому запливі вони напряму не кваліфікувалися, але у 1/4 фіналу фінішували другими та пройшли далі.

Обійти український дует зміг тільки бразильський екіпаж (на 0,7 с). Алтухов і Янчук обійшли Румунію, Угорщину та ОКР.

Зазначимо, що Павло Алтухов і Дмитро Янчук на Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро-2016 принесли Україні бронзову медаль.

Проте, українки не дуже вдало виступили в кваліфікації. Людмила Кукліновська і Анастасія Тодорова не змогли вийти до півфіналу на байдарках-двійках (500 метрів), вони фінішували шостими.

Не пощастило і Марії Кічасовій-Скорик і Юлії Юрійчук. На байдарках-одиночках до 1/4 фіналу вони не змогли пробитися. На дистанції 200 метрів українки фінішували четвертою і п’ятою в своїх запливах відповідно.

Півфінали відбудуться у завтра, 3 серпня.

Читайте також
Український дзюдоїст Хаммо зупинився за крок від "бронзи" на Олімпіаді-2020 Український дзюдоїст Хаммо зупинився за крок від "бронзи" на Олімпіаді-2020
У поєдинку за третє місце українець поступився росіянину Тамерлану Башаеву.
Олімпійські зустрічі 2020: гімнастка Погранична про Токіо та плани на майбутнє (відео) Олімпійські зустрічі 2020: гімнастка Погранична про Токіо та плани на майбутнє (відео)
Христина Погранична - українська гімнастка, фіналістка Олімпійських Ігор у Токіо, срібна призерка ІІІ-х літніх Юнацьких Олімпійських ігор у Буенос-Айресі, абсолютна чемпіонка XVII Всесвітньої літньої Гімназіади 2018-го, чемпіонка України серед юніорів з художньої гімнастики 2017 і 2018 років. Спортсменка поділилася своїми враженнями від Олімпіади-2020. Розповіла про травми, прикрі інциденти під час змагань та мотивацію під час складних моментів.
Ще одна медаль для України на Олімпіаді-2020: тенісистка Світоліна завоювала "бронзу" Ще одна медаль для України на Олімпіаді-2020: тенісистка Світоліна завоювала "бронзу"
Українка Світоліна здобула першу медаль для України у тенісі на Олімпійських іграх.
Loading...
Load next