Військовий УДО жорстоко побив танцюриста співачки Дорофєєвої (фото)

Військовий УДО жорстоко побив танцюриста співачки Дорофєєвої (фото)
Стала відома особистість нападника на танцюриста Дорофєєвої. На час проведення розслідування військового УДО усунули від виконання службових обов’язків.

Військовий Управління державної охорони побив танцюриста шоу-балету співачки Надії Дорофєєвої, коли той виходив із київського клубу "Ліфт". Про побиття танцюриста повідомила співачка Надія Дорофєєва. 

Вона зазначила, що інцидент трапився в ніч на 1 серпня. Танцюрист Євген разом із друзями вийшов із клубу "Ліфт", що на вулиці Великій Васильківській у Києві, потім "отримав поштовх, удар об паркан і ще один удар".

Був крововилив у мозок. Євгену зробили трепанацію черепа та ввели у медикаментозну кому, - написала співачка.

Вона також додала, що заяву в поліцію вже написали.

У мережі була поширена інформація, що танцівника шоу-балету "DOROFEEVA" побив колишній військовослужбовець УДО України. Проте, в УДО повідомили, що до побиття причетний діючий військовий.

Ми ретельно перевірили цю інформацію та повідомляємо, що дана особа є не колишнім, а діючим військовослужбовцем УДО України, - йдеться в повідомленні. 

В УДО також зазначили, що призначили службове розслідування, окрім цього усі обставини події наразі з'ясовуються. На час розслідування військового відсторонили від службових обов'язків. Також управління надасть усю необхідну допомогу для лікування Євгена.

Читайте також
Побиття танцюриста з балету Дорофєєвої: військового УДО звільнили з посади (відео) Побиття танцюриста з балету Дорофєєвої: військового УДО звільнили з посади (відео)
У мережі була поширена інформація, що танцівника шоу-балету "DOROFEEVA" побив колишній військовослужбовець УДО України. Проте, в УДО повідомили, що до побиття причетний чинний військовий, якого вже звільнили після інциденту.
Побиття танцюриста з балету Дорофєєвої: військового УДО затримали та повідомили про підозру (відео) Побиття танцюриста з балету Дорофєєвої: військового УДО затримали та повідомили про підозру (відео)
Танцюрист впав, вдарившись головою об плитку та знепритомнів. Через крововилив у мозок йому зробили трепанацію черепа і ввели в медикаментозну кому.
Танцюрист співачки Дорофєєвої вийшов із коми після жахливого побиття (відео) Танцюрист співачки Дорофєєвої вийшов із коми після жахливого побиття (відео)
Танцюрист Євген Гончаренко вийшов з коми на 16 день після побиття. Наразі лікування триває.
Loading...
Load next