Танцюрист співачки Дорофєєвої вийшов із коми після жахливого побиття (відео)

Танцюрист співачки Дорофєєвої вийшов із коми після жахливого побиття (відео)
Танцюрист Євген Гончаренко вийшов з коми на 16 день після побиття. Наразі лікування триває.

Танцюрист балету української співачки, якого раніше побив співробітник УДО, Євген Гончаренко вийшов з коми. Він пробув у медикаментозному сні більше двох тижнів. 

Про це повідомила його мати Ірина Гочаренко.

Женя прокинувся! Рухаємося далі! - написала вона.

Зазначимо, що Євген отримав важкі травми голови. Раніше йому зробили трепанацію черепа. Через великі рани на голові, розміром 10 на 10 сантиметрів, у палату нікого не пускали. 

Лікування коштувало від трьох до п'яти тисяч гривень. Гроші допомагав збирати благодійний фонд.

Нагадаємо, що 1 серпня військовий Управління державної охорони побив танцюриста шоу-балету співачки Надії Дорофєєвої, коли той виходив із київського клубу "Ліфт".

3 серпня Голосіївський районний суд Києва відправив під варту терміном на 60 діб військовослужбовця та співробітника УДО, якого підозрюють у побитті 22-річного танцюриста шоу-балету Надії Дорофеєвої - Євгена Гончаренка.

Відео видання "OBOZREVATEL".

Читайте також
Побиття танцюриста з балету Дорофєєвої: військового УДО звільнили з посади (відео) Побиття танцюриста з балету Дорофєєвої: військового УДО звільнили з посади (відео)
У мережі була поширена інформація, що танцівника шоу-балету "DOROFEEVA" побив колишній військовослужбовець УДО України. Проте, в УДО повідомили, що до побиття причетний чинний військовий, якого вже звільнили після інциденту.
Суд арештував співробітника УДО, який побив танцівника Дорофєєвої (відео) Суд арештував співробітника УДО, який побив танцівника Дорофєєвої (відео)
Підозрюваного у побитті танцюриста балету Дорофєєвої, арештували на два місяці. Також триває досудове розслідування у кримінальному провадженні.
Побиття танцюриста з балету Дорофєєвої: військового УДО затримали та повідомили про підозру (відео) Побиття танцюриста з балету Дорофєєвої: військового УДО затримали та повідомили про підозру (відео)
Танцюрист впав, вдарившись головою об плитку та знепритомнів. Через крововилив у мозок йому зробили трепанацію черепа і ввели в медикаментозну кому.
Loading...
Load next