Футболіст збірної України Яремчук погодився перейти з "Генту" у португальську "Бенфіку"

Футболіст збірної України Яремчук погодився перейти з "Генту" у португальську "Бенфіку"
Форвард бельгійського "Гента" та збірної України Роман Яремчук вже найближчим часом змінить місце роботи - перейде у ФК "Бенфіка".

Вже найближчим часом 25-річний футболіст Роман Яремчук бельгійського "Гента" перебереться у португальський футбольний клуб "Бенфіка". Зокрема, відомо, що нападник вже погодився на пропозицію та сподівається, що сторони домовляться про його трансфер, повідомляє Voetbal24.

Яремчук хотів би трансферу до Португалії. Він сподівається, що "Гент" і "Бенфіка" найближчим часом дійдуть згоди, - йдеться у повідомленні.

Зауважимо, що наразі між сторонами футбольних клубів узгоджується сума відступних. Також своєю чергою бельгійці хочуть отримати близько 25 мільйонів євро за свого гравця, водночас португальці намагаються знизити суму.

У минулому сезоні український гравець зіграв за "Гент" 43 матчі - забив 23 м'ячі та зробив 8 результативних передач. Його контракт з клубом повинен був тривати до літа 2025 року.

Нагадаємо, що окрім португальського клубу "Бенфіка" українським нападником, який наразі грає за бельгійський "Гент" Романом Яремчуком, цікавились також провідні клуби Англії, Італії та Німеччини.

Читайте також
Гравець збірної України Яремчук може перейти у португальську "Бенфіку": клуби ведуть переговори Гравець збірної України Яремчук може перейти у португальську "Бенфіку": клуби ведуть переговори
Окрім португальського клубу "Бенфіка" українським нападником, який наразі грає за бельгійський "Гент" Романом Яремчуком, зацікавились також провідні клуби Англії, Італії та Німеччини.
Після дебюту у матчі з "Спартаком": "Бенфіка" перейменувала Twitter на честь Яремчука (фото) Після дебюту у матчі з "Спартаком": "Бенфіка" перейменувала Twitter на честь Яремчука (фото)
Гол спершу записали на українця та згодом переписали на захисника московського клубу й зарахували, як автогол.
Український гравець Яремчук перейшов у португальський клуб "Бенфіка" (відео) Український гравець Яремчук перейшов у португальський клуб "Бенфіка" (відео)
Львів'янин Роман Яремчук, який раніше грав за бельгійський "Гент" підписав п'ятирічний контракт із футбольним клубом "Бенфікою" – 37-разовим чемпіоном Португалії.
Loading...
Load next